To spillere søger ud

I 2011 kom to unge drenge til Aarhus for at udvikle deres basketballspil, og det er nu sket i en grad så de søger mod udlandet efter de næste oplevelser.

Aladdin Barakeh er basketballmæssigt opvokset i Horsens IC og Sebastian Åris er vokset op i Viborg med en enkelt afstikker til Randers Cimbria. I sommeren 2011 kom begge drenge til Aarhus for at starte på Bakken Bears’ talentakademi ESAA/EBAA. Her blev det til to sæsoner som U18-spiller inden det blev til tre sæsoner i Bearstruppen.

De to spillere har nu besluttet at prøve sig selv af i udlandet – både basketballmæssigt og personligt, og det er derfor tid til at takke af i Bakken Bears – i hvert fald for nu.

Spillerne regner begge med at afklare, hvor karrieren tager dem hen allersnarest.

”Der er tale om to dedikerede basketballspillere, der har viet en væsentlig del af deres liv til at blive bedre spillere. Vi har år for år set en forbedring, men der kommer også et tidspunkt, hvor det kan være gavnligt med nye impulser – både for at komme ud af de basketballmæssige kasser man kan ende i og for at udvikle sig yderligere personligt. Derfor ønsker vi de to spillere held og lykke og håber at se dem tilbage i Bears senere i karrieren”, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Barakeh og Åris har været glade for at have været en del af Bakken Bears:

Aladdin Barakeh: ”Efter at have spillet i (Skov-)Bakken i 5 år, er det på tide at søge andre udfordringer! Der skal lyde en stor tak til Bakken for en professionel organisation. Tak til alle der har været inde over holdet – spillere, trænere og fysser. Sidst, men ikke mindst, en stor tak til alle de frivillige og alle fans – I har alle gjort det til en fed oplevelse at spille i Vejlby Risskov Hallen/Bakken.”

Sebastian Åris: #Jeg har været mere end glad for min tid i Bakken Bears – en super klub, hvor jeg har mange gode venner og udviklet mig som spiller. Nu er det bare blevet tid for mig som spiller og person for at udvikle mig yderligere.”

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE