Trey Davis til Bears

Bakken Bears har indgået aftale med den amerikanske point guard, Trey Davis. Davis afsluttede i foråret sin collegetid hos University of Massachusetts.

Davis er en 183 cm høj point guard fra Dallas, Texas. Fra 2012 til 2016 spillede han for UMass Minutemen, der hører til i Amherst, Massachusetts. Davis har været med til at føre UMass til deltagelse i både NIT og NCAA-slutspillet – UMass havde et af USAs stærkeste college-programmer i den første halvdel af 1990erne, hvor John Caliparis hold nåede final 4 i NCAA-slutspillet.

Trey Davis udviklede sig i sine fire år på UMass som en af holdets ledende spillere i både forsvar og angreb. Davis var topscorer med 18,7 point pr kamp og trods sin beskedne størrelse var han den spiller med næstflest rebounds (4,6 pr kamp), heraf 4,0 i forsvaret (flest på holdet). Han supplerede med 3,2 assists (flest på holdet) og 1,2 steals (næstflest).

Trey Davis glæder sig til at komme til Aarhus: ”Jeg glæder mig til at opleve en anden kultur og lære mine holdkammerater at kende. Det bliver fantastisk at spille basketball i Europa og forhåbentlig bygge oven på mit spil.”

Trey Davis, der har indgåt en etårig aftale med Bakken Bears, kommer til Aarhus i midten af næste uge.

Se Trey Davis’ highlights her.

19 maj 2022

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE