Bears videre i Champions League

Da der midt i juli blev trukket lod til den første udgave af Basketball Champions League, fik Bakken Bears den værst tænkelige lodtrækning. Modstanderen blev nemlig det italienske tophold Dinamo Sassari. Holdet fra Sardinien ville i opgøret været så store favoritter, at det kunne betragtes som en sensation, hvis Bears optrådte i anden kvalifikationsrunde.

En måned senere er det blevet offentliggjort, at Bears er sikre på deltagelse i anden kvalifikationsrunde. Dog er det desværre ikke sket efter en sejr over Dinamo Sassari. Deltagelsen i anden runde skyldes, at Sassari er blevet hevet op som deltager i hovedturneringen, og Bears dermed er oversiddere i første runde.

Bakken Bears indtræder i anden kvalifikationsrunde, hvor modstanderen er vinderen af kampen mellem de hollandske mestre, Donar Groningen, og de estiske vicemestre BC Tartu. De to hold afgør deres mellemværende den 27. og 29. september, mens Bears møder den samlede vinder den 4. oktober (udebane) og den 6. oktober (hjemmebane). Vinderen af det opgør deltager i gruppespillet i Basketball Champions League.

Sportsdirektør Michael Piloz ærgrer sig ændringen: ”Vi havde set frem til at møde et italiensk hold, der de seneste to sæsoner har deltaget i Euroleague uagtet at vi ville have haft ekstremt små chancer for samlet sejr. Vi må nu i stedet glæde os over at chancerne for at kvalificere os til hovedturneringen er steget, om end vi stadig vil være underdogs mod Groningen eller Tartu.”

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE