Bears videre i Champions League

Da der midt i juli blev trukket lod til den første udgave af Basketball Champions League, fik Bakken Bears den værst tænkelige lodtrækning. Modstanderen blev nemlig det italienske tophold Dinamo Sassari. Holdet fra Sardinien ville i opgøret været så store favoritter, at det kunne betragtes som en sensation, hvis Bears optrådte i anden kvalifikationsrunde.

En måned senere er det blevet offentliggjort, at Bears er sikre på deltagelse i anden kvalifikationsrunde. Dog er det desværre ikke sket efter en sejr over Dinamo Sassari. Deltagelsen i anden runde skyldes, at Sassari er blevet hevet op som deltager i hovedturneringen, og Bears dermed er oversiddere i første runde.

Bakken Bears indtræder i anden kvalifikationsrunde, hvor modstanderen er vinderen af kampen mellem de hollandske mestre, Donar Groningen, og de estiske vicemestre BC Tartu. De to hold afgør deres mellemværende den 27. og 29. september, mens Bears møder den samlede vinder den 4. oktober (udebane) og den 6. oktober (hjemmebane). Vinderen af det opgør deltager i gruppespillet i Basketball Champions League.

Sportsdirektør Michael Piloz ærgrer sig ændringen: ”Vi havde set frem til at møde et italiensk hold, der de seneste to sæsoner har deltaget i Euroleague uagtet at vi ville have haft ekstremt små chancer for samlet sejr. Vi må nu i stedet glæde os over at chancerne for at kvalificere os til hovedturneringen er steget, om end vi stadig vil være underdogs mod Groningen eller Tartu.”

29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
NEWS ARCHIVE