UGGERHØJ AARHUS ER TILBAGE SOM SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

Uggerhøj Aarhus, der sælger Citroen biler til private- og erhvervskunder, har tegnet et Exclusive Partner sponsorat i Bakken Bears

 

Om baggrunden for igen at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Lasse Brosbøl Jensen, salgschef i Uggerhøj Aarhus:

 

  • Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

At der bliver arbejdet professionelt med at få opbygget et netværk som kan være med til at udbygge vores forretning. Netværket skal være med til at øge vores kendskabsgrad i Aarhus og omegn samt øge vores indtjening på sigt.

  • Hvad forventer du af netværket? 
    Vi forventer et professionelt netværk hvor der er fokus på at skabe relationer, der kan være med til at skabe forretningsmuligheder, som i sidste ende øger salget af nye/nyere brugte biler og aktivitet på værkstedet. Kan også være i form af markedsføring på de sociale medier – dele budskaber og “like”
    Der skal være rig mulighed for at få kommunikeret budskaber ud i netværket – kampagner – eksempelvis når vi introducerer nye modeller og muligheder for vores kunder.
    Netværket skal skabe kontakt til flere brancher – så vi får udbygget vores erhvervssalg.

 

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

Uggerhøj støtter sporten i de byer hvor vi er repræsenterede, både hos ishockey og fodbold. Vi glæder os til at komme til at stifte kendskab med Basketball sporten igen med byens lokale hold. Bakken Bears, der altid tager metal hjem til Aarhus.

 

Om Uggerhøj Aarhus:

Uggerhøjs vision, DNA og værdier.

Hos Uggerhøj Biler har vi klare holdninger og forventninger til fremtiden. Vores ambition er at blive den mest veldrevne bilforretning i branchen og det kan kun lade sig gøre ved at satse målrettet på at blive den mest attraktive arbejdsplads i branchen.

Uggerhøj Biler til alle – vi går den ekstra mil for kunden!

Hos Uggerhøj har vi et inderligt ønske om, at kunden skal opleve, at vi er MARKANT mere tjenestevillige, kundemindede og passionerede end andre bilforhandlere. Af hele vores hjerte ønsker vi, at skabe en unik kundeoplevelse for den enkelte med respekt for vores samarbejdspartnere samt de bilmærker, som vi repræsenterer. Vi har fokus på mangfoldigheden af kunder, som er i vores lokalområder og derfor er vores motto ”Uggerhøj Biler til alle”.

 

Hvem er vi?

Sammen er vi drevet af vores passion for og indsigt i biler. Dette krydrer vi med vores lokale nærvær og fokus på gode kundeoplevelser

Vi kan vores håndværk og er stolte af vores professionalisme i alt, hvad der har med biler at gøre. Dette gælder salg, produktkendskab og service.

Hos os er det menneskene, der gør forskellen. Og det er medarbejderne hos Uggerhøj, der er hjertet i alt hvad vi gør for at skabe en unik oplevelse for vores kunder.

 

Læs mere på http://www.uggerhoej.dk./

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears
16 maj 2022

Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears

No surprise: Sahlertz er holdspilleren! Hvert år udnævnes Årets Holdspiller i Bakken Bears. Det er...
NEWS ARCHIVE