UGGERHØJ AARHUS ER TILBAGE SOM SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

Uggerhøj Aarhus, der sælger Citroen biler til private- og erhvervskunder, har tegnet et Exclusive Partner sponsorat i Bakken Bears

 

Om baggrunden for igen at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Lasse Brosbøl Jensen, salgschef i Uggerhøj Aarhus:

 

  • Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

At der bliver arbejdet professionelt med at få opbygget et netværk som kan være med til at udbygge vores forretning. Netværket skal være med til at øge vores kendskabsgrad i Aarhus og omegn samt øge vores indtjening på sigt.

  • Hvad forventer du af netværket? 
    Vi forventer et professionelt netværk hvor der er fokus på at skabe relationer, der kan være med til at skabe forretningsmuligheder, som i sidste ende øger salget af nye/nyere brugte biler og aktivitet på værkstedet. Kan også være i form af markedsføring på de sociale medier – dele budskaber og “like”
    Der skal være rig mulighed for at få kommunikeret budskaber ud i netværket – kampagner – eksempelvis når vi introducerer nye modeller og muligheder for vores kunder.
    Netværket skal skabe kontakt til flere brancher – så vi får udbygget vores erhvervssalg.

 

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

Uggerhøj støtter sporten i de byer hvor vi er repræsenterede, både hos ishockey og fodbold. Vi glæder os til at komme til at stifte kendskab med Basketball sporten igen med byens lokale hold. Bakken Bears, der altid tager metal hjem til Aarhus.

 

Om Uggerhøj Aarhus:

Uggerhøjs vision, DNA og værdier.

Hos Uggerhøj Biler har vi klare holdninger og forventninger til fremtiden. Vores ambition er at blive den mest veldrevne bilforretning i branchen og det kan kun lade sig gøre ved at satse målrettet på at blive den mest attraktive arbejdsplads i branchen.

Uggerhøj Biler til alle – vi går den ekstra mil for kunden!

Hos Uggerhøj har vi et inderligt ønske om, at kunden skal opleve, at vi er MARKANT mere tjenestevillige, kundemindede og passionerede end andre bilforhandlere. Af hele vores hjerte ønsker vi, at skabe en unik kundeoplevelse for den enkelte med respekt for vores samarbejdspartnere samt de bilmærker, som vi repræsenterer. Vi har fokus på mangfoldigheden af kunder, som er i vores lokalområder og derfor er vores motto ”Uggerhøj Biler til alle”.

 

Hvem er vi?

Sammen er vi drevet af vores passion for og indsigt i biler. Dette krydrer vi med vores lokale nærvær og fokus på gode kundeoplevelser

Vi kan vores håndværk og er stolte af vores professionalisme i alt, hvad der har med biler at gøre. Dette gælder salg, produktkendskab og service.

Hos os er det menneskene, der gør forskellen. Og det er medarbejderne hos Uggerhøj, der er hjertet i alt hvad vi gør for at skabe en unik oplevelse for vores kunder.

 

Læs mere på http://www.uggerhoej.dk./

Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
NEWS ARCHIVE