YDING GRUPPEN ER NY SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

Yding Gruppen, der et professionelt rengøringsfirma med speciale i Produktionsrengøring, Kontorrengøring, Erhvervsrengøring, Butiksrengøring, Gulvbehandling, Hovedrengøring, Totalrengøring, Vinduespudsning, Rengøring efter håndværkere,
Flytterengøring har tegnet et Grizzly Sponsorat i Bakken Bears.


 

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Kurt Skydt, Ejer af Yding Gruppen:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

“Jeg har hørt meget godt omkring netværket og VIP arrangementer, samt meget levende kampe. Jeg håber selvfølgelig, at flere kommer til at kende Yding Gruppen og dermed nye kunder.”

Hvad forventer du af netværket? 

“Et stærkt netværk som kan bruges til inspiration, sparring samt samhandel.”

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

“Jeg er ny indenfor denne sport, men det jeg har set, ser interessant ud.”

 

Om Yding Gruppen:

Yding Gruppen blev grundlagt i 1981 og startede oprindeligt ud som professionelt vinduespudserfirma. Siden da har vores virksomhed ekspanderet således, at vi i dag varetager stort set alle former for professionel rengøring for både virksomheder, foreninger og private.

Vi sørger altid for at yde en professionel og kompetent service uanset rengøringsopgavens omfang. Om der er tale om en enkeltstående opgave eller et længerevarende samarbejde med en virksomhed er underordnet for os: Vi ønsker at stille alle vore kunder tilfredse med et perfekt og skinnende rent resultat hver gang, vi rykker ud for at klare en opgave.

Vores mange rengøringsydelser inkluderer blandt andet produktionsrengøring, hvor vi har særlig erfaring med rengøring for levnedsmiddelindustrien, specielt brødproduktion. Erhvervsrengøring såsom butiksrengøring og kontorrengøring hører også til blandt vores mest gængse rengøringsopgaver, hvor vi sørger for, at arbejdspladsen efterlades skinnende ren og klar til en ny arbejdsdag. Derudover er der vores populære totalservice, der indebærer hovedrengøring, totalrengøring, trappevask, rengøring efter håndværkere og flytterengøring. Sidst men ikke mindst er vi som gammel vinduespudserfirma naturligvis eksperter i vinduespudsning og -polering for både erhverv og private kunder.

Er I interesseret i at høre nærmere om vores mange serviceydelser inden for rengøring, eller ønsker I et uforpligtende tilbud på et samarbejde, kan I ringe til os på tlf. 70 22 88 00.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE