JYSK BOLIGOPTIMERING ER NY SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

Jysk Boligoptimering er en projektledende entreprenør virksomhed, der tilbyder professionel rådgivning, byggeledelse, totalentreprise såvel som ad hoc opgaver til offentlige og private. Jysk Boligoptimering er ny Grizzly partner Partner i Bakken Bears.

Om baggrunden for igen at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Thomas Trezise, indehaver af Jysk Boligoptimering:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

”Jeg forventer at flere folk inde og udenfor netværket bliver mere bevist omkring Jysk Boligoptimering , og hvad vi har at tilbyde. Samtidig forventer jeg også at opbygge et professionelt og vedvarende netværk som kan hjælpe hinanden på kryds og tværs.”

Hvad forventer du af netværket? 

”Nye og spændende relationer som kan skabe vækst i  alle former.

Nye professionelle sparrings partner, som kan bidrage med noget “know how”.

Mere efterspørgelse hos Jysk Boligoptimering.”

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

”Jeg blev i sin tid introduceret til Bakken Bears af Claus Hommelhoff, før det interesseret det mig ikke rigtig. Jeg følte mig straks hjemme i klubbens omgivelser/netværk, siden da er min interesse for Bakken Bears og basket generelt blevet MEGET større.”

Om Jysk Boligoptimering:

Som specialister i renovering og tilbygninger varetager vi enhver opgave indenfor området lige fra idé til færdig løsning. Med egen tegnestue i Århus gøres det samtidig muligt, at visualisere kundens drømme.

 

Den administrerende og kreative indehaver af Jysk Boligoptimering, Thomas Trezise, har 12 års erfaring fra byggebranchen, som sammen med viden og nysgerrighed er drivkraften bag Jysk Boligoptimering. Han mestrer alle facetter inden for tømrer- og bygningskonstruktion, og har de seneste år arbejdet med projektledelse og totalentrepriser. Thomas navigerer efter kvalitet og ærlighed og sætter altid kunden først. 

”Ordentlighed forpligter! Jeg rådgiver fagligt og loyalt mine kunder. Et godt samarbejde og konstruktivt modspil sammen med klare og kvalitetsbevidste målsætninger skaber gode resultater for kunden og os”. (Thomas Trezise).

Ønsker i yderligere indsigt i hvad Jysk Boligoptimering fortager sig kan jeg anbefale et kig forbi vores facebook side.: https://www.facebook.com/jyskboligoptimering/?fref=ts

 

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE