MOKKAHOUSE.DK ER NY VIP PARTNER I BAKKEN BEARS

MokkaHouse.dk forhandler kaffe, kaffeudstyr og tilbehørsprodukter på det danske marked, med salg både til privat- og erhvervskunder. Vi rister også kaffe og er meget passioneret omkring det vi gør. MokkaHouse.dk er ny VIP partner i Bakken Bears.

 

Om baggrunden for igen at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Bo Kristensen, indehaver af MokkaHouse.dk:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

”Jeg ser frem til partnerskabet med Bakken Bears, målet med sponsoratet er at ryste personalet tættere sammen ved at deltage i klubbens arrangementer og se en masse kampe, som Bakken Bears selvfølgelig vinder.”

Hvad forventer du af netværket?

”Jeg forventer at blive en del af et dynamisk team, hvor jeg får mulighed for sparring af ideer og udfordringer med en broget flok fra erhvervslivet. Det er en uvurderlig støtte og hjælp til min hverdag. ”

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

”Mit forhold til basket kommer fra vores baransvarlige i kaffebaren på Aarhus Street Food, som i sine unge unge dage har spillet på ungdomslandsholdet. Jeg blev nysgerrig og fascineret af tempoet og præcisionen i spillet. ”

 

Om Mokkahouse.dk:

MokkaHouse.dk er et kaffehus, hvor vi inviterer dig tættere på kaffen og gør kaffebønnens rejse mere gennemsigtig. Vi er en nysgerrig organisation, som lægger stor vægt på oplevelsen af kaffe. Vi tester, smager, prøver og leger os frem til, hvad der fungerer bedst i koppen. Det er det, det hele handler om.

Om kaffesamarbejde og fælles værdi

Vores egen baggrund og erfaring med kaffe og restaurationsbranchen, er en nyttig hjælp for mange af de etablerede og nystartede cafeer og restauranter, og den feedback vi får fra vores kunder bruger vi i høj grad til at blive bedre.

“Vores passion og viden er din garanti for gode kaffeoplevelser, og vi deler gerne ud af den viden, så du også kan få duften af friskristet og friskmalet kvalitetskaffe – ned i koppen…” – Bo Kristensen | Ejer

”Vi ser os selv om en samarbejdspartner frem for en leverandør.” – Kenneth T Kastberg | Rister

Historien om MokkaHouse.dk

MokkaHouse.dk startede i 2008 med engrossalg og service til virksomheder. I 2010 åbnede vi B2C markedet med vores webshop og i 2013 opkøbte vi vores lille risteri. KaffeSkolen så dagens lys i 2015, hvor man i dag har mulighed for både private og firma arrangementer. I sensommeren 2016 åbnede vi så vores kaffebar, i samarbejde med Aarhus StreetFood.  

Se mere på www.mokkahouse.dk

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears
16 maj 2022

Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears

No surprise: Sahlertz er holdspilleren! Hvert år udnævnes Årets Holdspiller i Bakken Bears. Det er...
NEWS ARCHIVE