MOKKAHOUSE.DK ER NY VIP PARTNER I BAKKEN BEARS

MokkaHouse.dk forhandler kaffe, kaffeudstyr og tilbehørsprodukter på det danske marked, med salg både til privat- og erhvervskunder. Vi rister også kaffe og er meget passioneret omkring det vi gør. MokkaHouse.dk er ny VIP partner i Bakken Bears.

 

Om baggrunden for igen at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Bo Kristensen, indehaver af MokkaHouse.dk:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

”Jeg ser frem til partnerskabet med Bakken Bears, målet med sponsoratet er at ryste personalet tættere sammen ved at deltage i klubbens arrangementer og se en masse kampe, som Bakken Bears selvfølgelig vinder.”

Hvad forventer du af netværket?

”Jeg forventer at blive en del af et dynamisk team, hvor jeg får mulighed for sparring af ideer og udfordringer med en broget flok fra erhvervslivet. Det er en uvurderlig støtte og hjælp til min hverdag. ”

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

”Mit forhold til basket kommer fra vores baransvarlige i kaffebaren på Aarhus Street Food, som i sine unge unge dage har spillet på ungdomslandsholdet. Jeg blev nysgerrig og fascineret af tempoet og præcisionen i spillet. ”

 

Om Mokkahouse.dk:

MokkaHouse.dk er et kaffehus, hvor vi inviterer dig tættere på kaffen og gør kaffebønnens rejse mere gennemsigtig. Vi er en nysgerrig organisation, som lægger stor vægt på oplevelsen af kaffe. Vi tester, smager, prøver og leger os frem til, hvad der fungerer bedst i koppen. Det er det, det hele handler om.

Om kaffesamarbejde og fælles værdi

Vores egen baggrund og erfaring med kaffe og restaurationsbranchen, er en nyttig hjælp for mange af de etablerede og nystartede cafeer og restauranter, og den feedback vi får fra vores kunder bruger vi i høj grad til at blive bedre.

“Vores passion og viden er din garanti for gode kaffeoplevelser, og vi deler gerne ud af den viden, så du også kan få duften af friskristet og friskmalet kvalitetskaffe – ned i koppen…” – Bo Kristensen | Ejer

”Vi ser os selv om en samarbejdspartner frem for en leverandør.” – Kenneth T Kastberg | Rister

Historien om MokkaHouse.dk

MokkaHouse.dk startede i 2008 med engrossalg og service til virksomheder. I 2010 åbnede vi B2C markedet med vores webshop og i 2013 opkøbte vi vores lille risteri. KaffeSkolen så dagens lys i 2015, hvor man i dag har mulighed for både private og firma arrangementer. I sensommeren 2016 åbnede vi så vores kaffebar, i samarbejde med Aarhus StreetFood.  

Se mere på www.mokkahouse.dk

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
Onsdag skriver Bakken Bears og Svendborg Rabbits dansk basketballhistorie
05 dec 2023

Onsdag skriver Bakken Bears og Svendborg Rabbits dansk basketballhistorie

Onsdag 6. december bliver der skrevet dansk basketballhistorie. Bakken Bears kunne i sidste uge...
Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four
03 dec 2023

Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four

Bakken Bears startede lørdagens pokalkvartfinale mod Svendborg Rabbits med et brag – og så...
Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits
02 dec 2023

Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits

Søndag 3. december er der pokalkamp i Sparekassen Danmark Basketball Center, når Bakken Bears...
NEWS ARCHIVE