MOKKAHOUSE.DK ER NY VIP PARTNER I BAKKEN BEARS

MokkaHouse.dk forhandler kaffe, kaffeudstyr og tilbehørsprodukter på det danske marked, med salg både til privat- og erhvervskunder. Vi rister også kaffe og er meget passioneret omkring det vi gør. MokkaHouse.dk er ny VIP partner i Bakken Bears.

 

Om baggrunden for igen at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Bo Kristensen, indehaver af MokkaHouse.dk:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

”Jeg ser frem til partnerskabet med Bakken Bears, målet med sponsoratet er at ryste personalet tættere sammen ved at deltage i klubbens arrangementer og se en masse kampe, som Bakken Bears selvfølgelig vinder.”

Hvad forventer du af netværket?

”Jeg forventer at blive en del af et dynamisk team, hvor jeg får mulighed for sparring af ideer og udfordringer med en broget flok fra erhvervslivet. Det er en uvurderlig støtte og hjælp til min hverdag. ”

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

”Mit forhold til basket kommer fra vores baransvarlige i kaffebaren på Aarhus Street Food, som i sine unge unge dage har spillet på ungdomslandsholdet. Jeg blev nysgerrig og fascineret af tempoet og præcisionen i spillet. ”

 

Om Mokkahouse.dk:

MokkaHouse.dk er et kaffehus, hvor vi inviterer dig tættere på kaffen og gør kaffebønnens rejse mere gennemsigtig. Vi er en nysgerrig organisation, som lægger stor vægt på oplevelsen af kaffe. Vi tester, smager, prøver og leger os frem til, hvad der fungerer bedst i koppen. Det er det, det hele handler om.

Om kaffesamarbejde og fælles værdi

Vores egen baggrund og erfaring med kaffe og restaurationsbranchen, er en nyttig hjælp for mange af de etablerede og nystartede cafeer og restauranter, og den feedback vi får fra vores kunder bruger vi i høj grad til at blive bedre.

“Vores passion og viden er din garanti for gode kaffeoplevelser, og vi deler gerne ud af den viden, så du også kan få duften af friskristet og friskmalet kvalitetskaffe – ned i koppen…” – Bo Kristensen | Ejer

”Vi ser os selv om en samarbejdspartner frem for en leverandør.” – Kenneth T Kastberg | Rister

Historien om MokkaHouse.dk

MokkaHouse.dk startede i 2008 med engrossalg og service til virksomheder. I 2010 åbnede vi B2C markedet med vores webshop og i 2013 opkøbte vi vores lille risteri. KaffeSkolen så dagens lys i 2015, hvor man i dag har mulighed for både private og firma arrangementer. I sensommeren 2016 åbnede vi så vores kaffebar, i samarbejde med Aarhus StreetFood.  

Se mere på www.mokkahouse.dk

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE