AG Gulvservice er ny VIP partner i Bakken Bears

AG Gulvservice er et specialiseret gulvfirma, der tilbyder gulvløsninger inden for alle former for gulvarbejde. Vi råder i dag over branchens mest effektive maskiner, som vi ved hjælp af en omfattende viden og stor ekspertise selv har udviklet og designet.       AG Gulvservice er ny VIP partner Partner i Bakken Bears.

Om baggrunden for igen at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Lars Almskou, indehaver af AG Gulvservice:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

Jeg regner med at kunne være med til at hjælpe bakken Bears til få nye og gode spillere i truppen, så de kan blive endnu bedre, og samtidig komme ud og se nogle spændende kampe, samt snakke med nye samarbejdspartnere

Hvad forventer du af netværket? 

”Jeg forventer at møde nogle nye spændende personer / firmaer som man kan dele erfaringer med på kryds og tværs. Jeg håber at vi som gulvfirma kan hjælpe hvor vi er stærkest og få hjælp hvor vi mangler ekspertise.”

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

”Jeg har en datter som tidligere spillede i Skovbakken og tit været med til træning og kampe. Sideløbende beskæftiger jeg mig, via mit arbejde, med afslibning og opstregning af alle slags idrætsbaner i gymnastiksale og sportshaller”

Om AG Gulvservice:

Historien

AG Gulvservice er et solidt familieforetagende, der har samlet erfaring siden 1938, hvor Niels Johannes Augustinus Pedersen startede virksomheden op i et kælderlokale.

Der er sket meget siden dengang, hvor han var den eneste gulvmand i firmaet. Høvlen og knofedtet er i dag erstattet med effektive og langt mere tekniske maskiner, hvoraf mange er specieldesignet i firmaet. I 1968 kom svirgersønnen Gert Almskou ind i forretningen. Firmaet voksede støt, og begyndte at tage flere og mere spændende opgaver ind; blandt andet renovering af halgulve.

I 1989 blev firmaets lokaler for trange, og AG Gulvservice flyttede til de nuværende lokaler i Helsingforsgade 23. AG Gulvservice råder i dag over 10 biler samt det mest moderne gulvbehandlingsudstyr, som fx tæller specialmaskiner til afslibning og baneopstregning i idrætshaller.

AG Gulvservice drives i dag af Lars Almskou. Og specialet er stadig som i 1938 at give selv det hårdest trængte trægulv en kærlig og ærlig behandling. Vi er din garanti for et godt og solidt udført arbejde.

AG Gulvservice ApS er i år blevet opdelt i 2 afdelinger, en boligafdeling og en sportsafdeling

Boligafdelingen tager sig af opgaver for private, boligforeninger, firmaer, institutioner… og bliver til daglig styret af Christian Smedegaard

Sportsafdelingen tager sig af opgaver i gymnastiksale, idrætshaller og andre specialopgaver og bliver dagligt styret af undertegnede Lars Almskou

 

Vi glæder os til at give dit trægulv nyt liv.

 

Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
NEWS ARCHIVE