GARDIN LIS er ny samarbejdspartner i Bakken Bears

Gardin Lis, har de bedste løsninger inden for gardiner, markiser og solafskærmning. Vi har alt inden for klassiske gardiner, persienner, rullegardiner, panelgardiner, plissé- og liftgardiner/foldegardiner, solafskærmning, markiser samt tilbehør. Vi hjælper gerne dig til den stemning du ønsker, hvad end det er i privaten eller virksomheden. Gardin Lis har tegnet et Grizzly Partner sponsorat i Bakken Bears.

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Lis Bilde, Ejer af Gardin Aarhus:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?
”Jeg har hørt meget godt om BB netværket og det er det der har fristet os.”

Hvad forventer du af netværket? 
”Jeg forventer at møde nogle professionelle og spændende mennesker der kan hjælpe mig med sparring, inspiration og at sprede mit budskab.”

Hvad er dit forhold til basketball sporten ?
”Jeg har ikke det helt store forhold til basketball, jeg er en fodbold pige. Men nydelige høje fyre J”

Om Gardin Lis:

Gardin Lis blev stiftet af ildsjælden Lis Bilde, som stadig går i spidsen for sine mere end 30 medarbejdere. Vi står alle klar til at give dig Danmarks bedste gardinløsning, for det er først når du er tilfreds, at vi skaber stemning!

Vi har egen systue i vores lokaler i Paderup ved Randers, hvor mange års erfaring og stor faglig ekspertise sikre kvalitet i produkterne. Kom selv og se og mærk i et af vores to showrooms på Neptunvej 16, hvor der er åben alle hverdage fra 8-17:30 eller på Hvidovrevej 80 i Rødovre, hvor showroomet er åben efter aftale. I vores lokaler i Paderup kan du ligeledes trygt overlade vask, rens og strygning til os, så dine gardiner og solafskærmning bliver behandlet korrekt – og det udtryk du ønsker bevares.

Alle ved, at ”billige gardiner” er hyppigt efterspurgt og at pris altid betyder noget for købet. Hos Gardin Lis prioriterer vi et tæt samarbejde og høj kvalitet i produktet, fordi dét sikrer dig kvalitet i den totale gardinløsning, således at løsningen på sigt bliver dén billigste og bedste for dig.

Hos os får du ekspertise for pengene! Vi kan give dig en totalgardinløsning med hjælp til alt lige fra rådgivning og opmåling til montering samt vedligeholdelse og reparation af dine gardiner. Vores professionelle gardinkonsulenter kommer gerne ud til dig med vores rullende showroom i form af én af vores mange gardinbusser, som kører land og rige rundt og skaber stemning. Vores konsulenter rådgiver og visualiserer forskellige gardinløsninger for dig og afgiver gerne et ganske uforpligtende tilbud. Så giv os et kald på tlf. 70 10 07 17, hvor Anette, Sanne og Mette sidder klar til at hjælpe dig. 

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25
23 maj 2024

Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25

I april blev Bakken Bears kåret som ENBL Champions 2023-24 og blev dermed det...
Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved
20 maj 2024

Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved

Gustav Knudsen blev valgt som finalernes bedst spiller, da Bakken Bears mandag aften tog...
Niels Fensby er Årets Frivillige
18 maj 2024

Niels Fensby er Årets Frivillige

Siden 2003 har Bakken Bears uddelt pokalen ”Ildsjælen – Steffen Wichs Elitepokal” til Årets...
Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails
17 maj 2024

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails

Bakken Bears nærmer sig endnu et danmarksmesterskab, foran 3-0 i kampe i finalerserien mod...
NEWS ARCHIVE