Bears ansætter Team & Game Manager

Bakken Bears tilknytter pr. 1. november Allan Grønkjær som klubbens Team & Game Manager. Der er tale om en nyoprettet stilling i organisationen.

37-årige Allan Grønkjær, der er uddannet cand.mag i historie med speciale i idrætshistorie, kommer fra et job som sportschef i Bueskydning Danmark. Dansk bueskydning har flyttet sig markant i de år Allan har været ansat, og det har fungeret som en god anbefaling i forhold til jobbet hos Bakken Bears.

”Jeg ser enormt frem til at være en del af Danmarks bedste basketballorganisation. Min ambition er at være med til at udvikle Bakken Bears’ koncept uden for banen og holdet på banen. Jeg kommer med en bred erfaring fra rollen som sportschef for de danske bueskydningslandshold, og jeg vil sætte min viden i spil sammen med de dygtige folk i Bakken Bears,” siger Allan Grønkjær.

Allan Grønkjær får i Bakken Bears ansvaret for den koordinationen i det sportslige team i sin funktion af Team Manager. Derudover skal han som Game Manager være ansvarlig for klubbens kampafvikling, -udvikling og markedsføring.

Bakken Bears glæder sig til at ”holdet” får tilgang af Allan Grønkjær: ”Allan har en spændende profil og kommer til at styrke organisationen på nogle vitale punkter. Hans kontaktflade i organisationen bliver utrolig bred, idet Allan skal være i dialog med klubbens frivillige, spillere, trænerstab og fans,” siger sportsdirektør Michael Piloz.

Foto: Kaj Frandsen

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE