Bears ansætter Team & Game Manager

Bakken Bears tilknytter pr. 1. november Allan Grønkjær som klubbens Team & Game Manager. Der er tale om en nyoprettet stilling i organisationen.

37-årige Allan Grønkjær, der er uddannet cand.mag i historie med speciale i idrætshistorie, kommer fra et job som sportschef i Bueskydning Danmark. Dansk bueskydning har flyttet sig markant i de år Allan har været ansat, og det har fungeret som en god anbefaling i forhold til jobbet hos Bakken Bears.

”Jeg ser enormt frem til at være en del af Danmarks bedste basketballorganisation. Min ambition er at være med til at udvikle Bakken Bears’ koncept uden for banen og holdet på banen. Jeg kommer med en bred erfaring fra rollen som sportschef for de danske bueskydningslandshold, og jeg vil sætte min viden i spil sammen med de dygtige folk i Bakken Bears,” siger Allan Grønkjær.

Allan Grønkjær får i Bakken Bears ansvaret for den koordinationen i det sportslige team i sin funktion af Team Manager. Derudover skal han som Game Manager være ansvarlig for klubbens kampafvikling, -udvikling og markedsføring.

Bakken Bears glæder sig til at ”holdet” får tilgang af Allan Grønkjær: ”Allan har en spændende profil og kommer til at styrke organisationen på nogle vitale punkter. Hans kontaktflade i organisationen bliver utrolig bred, idet Allan skal være i dialog med klubbens frivillige, spillere, trænerstab og fans,” siger sportsdirektør Michael Piloz.

Foto: Kaj Frandsen

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE