Bears ansætter Team & Game Manager

Bakken Bears tilknytter pr. 1. november Allan Grønkjær som klubbens Team & Game Manager. Der er tale om en nyoprettet stilling i organisationen.

37-årige Allan Grønkjær, der er uddannet cand.mag i historie med speciale i idrætshistorie, kommer fra et job som sportschef i Bueskydning Danmark. Dansk bueskydning har flyttet sig markant i de år Allan har været ansat, og det har fungeret som en god anbefaling i forhold til jobbet hos Bakken Bears.

”Jeg ser enormt frem til at være en del af Danmarks bedste basketballorganisation. Min ambition er at være med til at udvikle Bakken Bears’ koncept uden for banen og holdet på banen. Jeg kommer med en bred erfaring fra rollen som sportschef for de danske bueskydningslandshold, og jeg vil sætte min viden i spil sammen med de dygtige folk i Bakken Bears,” siger Allan Grønkjær.

Allan Grønkjær får i Bakken Bears ansvaret for den koordinationen i det sportslige team i sin funktion af Team Manager. Derudover skal han som Game Manager være ansvarlig for klubbens kampafvikling, -udvikling og markedsføring.

Bakken Bears glæder sig til at ”holdet” får tilgang af Allan Grønkjær: ”Allan har en spændende profil og kommer til at styrke organisationen på nogle vitale punkter. Hans kontaktflade i organisationen bliver utrolig bred, idet Allan skal være i dialog med klubbens frivillige, spillere, trænerstab og fans,” siger sportsdirektør Michael Piloz.

Foto: Kaj Frandsen

29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
NEWS ARCHIVE