Anfører forlænger

Bakken Bears og holdets anfører Nicolai Iversen har forlænget aftalen, så Iversen også spiller for de forsvarende DM-sølvvindere i sæsonen 2017/18. Samtidig med at fungere som spiller, skal Nicolai Iversen også indgå i klubbens organisation.

Den 37-årige Nicolai Iversen glæder sig til at fortsætte karrieren: “Jeg er glad og stolt over at fortsætte endnu en sæson hos Bakken Bears. Basketball hos Bears er mere end bare sport, og hver dag jeg tager til træning og kamp har jeg det som Peter Pan der flyver til Ønskeøen”.

Samtidig med sin aktive spillerkarriere skal Nicolai Iversen supplere basketballspillet med at arbejde i klubbens salgsafdeling. Også det ser Iversen frem til: ”Når basketball er mere end bare sport er det en drøm at jeg kan få chancen for at udvikle Bakken Bears og være med til at gøre en forskel på mere end en front”.

Årets spiller i Basketligaen anno 2010/11 indleder torsdag DM-semifinalerne, og i den første semifinalekamp spiller han sin kamp nummer 380 for Bakken Bears. Kun fem spillere har spillet flere kampe end den 205 cm høje forward. Iversen spillede sine første kampe for Bears i 2002/03-sæsonen og fulgte – efter et udlandsophold – op med halvanden sæson fra starten af 2007 til sommeren 2008. Efter endnu en tur til udlandet og i Svendborg Rabbits drog Iversen tilbage til barndomsbyen, hvor han har spillet siden sommeren 2011.

Når sæsonen 2017/18 starter og han forhåbentlig har øget DM-medaljesamlingen til 11 stk (pt. 6 guld og 4 sølv) vil Nicolai Iversen påbegynde sin 10. sæson for Bakken Bears. Det er således en særdeles erfaren spiller Bears har forlænget aftalen med: ”Nicolais erfaring er af enorm betydning for truppen. Nicolai er et vigtigt samlingspunkt og han har prøvet alt som spiller. Udover at bidrage i forhold til sit eget spil, kan han også bibringe holdkammeraterne stor viden”, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Nicolai Iversen er den tredjemest scorende spiller i Bakken Bears’ historie. I sine 379 kampe har han scoret 4.127 point kun overgået af Søren Ege (4.160) og Chris Christoffersen (4.456).

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
NEWS ARCHIVE