Bears forlænger med topscorer

Bakken Bears forlænger med Basketligaens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell, der samtidig er den tredjemest scorende spiller i sæsonens Basketball Champions League. Bakken Bears har fået hjælp fra trofaste samarbejdspartnere med spillersponsor Teknicar i spidsen til at forlænge med den 23-årige forward.

Der har været bud fra andre klubber efter den atletiske spiller, der har pas i både USA og Trinidad&Tobago, men han har alligevel valgt at forlænge med Bakken Bears.

”Jeg sætter stor pris på muligheden for at komme tilbage til endnu en sæson. Bakken har været fantastisk overfor mig og som rookie har holdet og omgivelserne hjulpet mig med at blive mere moden, som spiller men også som menneske. Jeg elsker at være i Danmark – bortset fra vejret nogle gange – og min familie og jeg synes det er fantastisk at komme tilbage til anden omgang”, siger DeVaughn Akoon-Purcell.

”For os er det fantastisk, at vi har haft muligheden for at forlænge med en spiller som DeVaughn, der har præsteret både nationalt og internationalt. Bakken Bears vil gerne takke den landsdækkende værkstedskæde Teknicar for at støtte op omkring aftalen med Devaughn; Teknicar har sammen med en række øvrige virksomheder gjort det muligt for os at forlænge aftalen”, siger Sportsdirektør Michael Piloz.

Den 23-årige og 196 cm høje spiller kom til Bears i sommeren 2016 efter to år på Illinois State (14,2 point, 5,1 rebounds pr. kamp i 2015/16). Akoon-Purcell har i Basketligaen scoret 21,4 point pr. kamp, mens han tager 5,9 rebounds. I Basketball Champions League er de tilsvarende tal 17,3 point og 6,4 rebounds.

 

PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
NEWS ARCHIVE