Darko Jukic tilbage til Bears

Bakken Bears har indgået kontrakt med den danske landsholdsspiller Darko Jukic, der vender tilbage til klubben, hvor han spillede i sæsonen 2015/16 efter en sæson i Slovenien. Den 199 cm høje og 26 år gamle forward har bundet sig for to sæsoner i Bakken Bears.

’Først og fremmest er jeg virkelig glad for, at denne mulighed er lykkedes. Jeg har haft en skadesplaget sæson i udlandet og føler at denne organisation – dens faciliteter og staff er det ideelle sted for mig lige nu. Bakken Bears er en fantastisk klub med ambitioner, og jeg glæder mig til at trække i trøjen igen’, siger Darko Jukic.

I Bakken Bears er der naturligvis glæde over Darko Jukic’ tilbagekomst: ’Det har været et mål for os at tilknytte Darko, og med aftalen er næste brik i trup-puslespillet lagt. Darko var vores næstmest scorende og næstbedst reboundende spiller, da han senest var hos os, og han har nogle evner, der vil komme os til gavn, både i den hjemlige liga og internationalt’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Darko Jukic har tidligere tørnet ud for Falcon, Ulm (Tyskland), Aabyhøj, Horsens IC, Jesi (Italien), Södertälje (Sverige), Bakken Bears og Krka (Slovenien). I 2015/16 snittede han 13,5 point og 5,6 rebounds pr. kamp i Basketligaen samt 15,2 point og 4,4 rebounds i FIBA Europe Cup.

 

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE