Darko Jukic tilbage til Bears

Bakken Bears har indgået kontrakt med den danske landsholdsspiller Darko Jukic, der vender tilbage til klubben, hvor han spillede i sæsonen 2015/16 efter en sæson i Slovenien. Den 199 cm høje og 26 år gamle forward har bundet sig for to sæsoner i Bakken Bears.

’Først og fremmest er jeg virkelig glad for, at denne mulighed er lykkedes. Jeg har haft en skadesplaget sæson i udlandet og føler at denne organisation – dens faciliteter og staff er det ideelle sted for mig lige nu. Bakken Bears er en fantastisk klub med ambitioner, og jeg glæder mig til at trække i trøjen igen’, siger Darko Jukic.

I Bakken Bears er der naturligvis glæde over Darko Jukic’ tilbagekomst: ’Det har været et mål for os at tilknytte Darko, og med aftalen er næste brik i trup-puslespillet lagt. Darko var vores næstmest scorende og næstbedst reboundende spiller, da han senest var hos os, og han har nogle evner, der vil komme os til gavn, både i den hjemlige liga og internationalt’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Darko Jukic har tidligere tørnet ud for Falcon, Ulm (Tyskland), Aabyhøj, Horsens IC, Jesi (Italien), Södertälje (Sverige), Bakken Bears og Krka (Slovenien). I 2015/16 snittede han 13,5 point og 5,6 rebounds pr. kamp i Basketligaen samt 15,2 point og 4,4 rebounds i FIBA Europe Cup.

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE