Darko Jukic tilbage til Bears

Bakken Bears har indgået kontrakt med den danske landsholdsspiller Darko Jukic, der vender tilbage til klubben, hvor han spillede i sæsonen 2015/16 efter en sæson i Slovenien. Den 199 cm høje og 26 år gamle forward har bundet sig for to sæsoner i Bakken Bears.

’Først og fremmest er jeg virkelig glad for, at denne mulighed er lykkedes. Jeg har haft en skadesplaget sæson i udlandet og føler at denne organisation – dens faciliteter og staff er det ideelle sted for mig lige nu. Bakken Bears er en fantastisk klub med ambitioner, og jeg glæder mig til at trække i trøjen igen’, siger Darko Jukic.

I Bakken Bears er der naturligvis glæde over Darko Jukic’ tilbagekomst: ’Det har været et mål for os at tilknytte Darko, og med aftalen er næste brik i trup-puslespillet lagt. Darko var vores næstmest scorende og næstbedst reboundende spiller, da han senest var hos os, og han har nogle evner, der vil komme os til gavn, både i den hjemlige liga og internationalt’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Darko Jukic har tidligere tørnet ud for Falcon, Ulm (Tyskland), Aabyhøj, Horsens IC, Jesi (Italien), Södertälje (Sverige), Bakken Bears og Krka (Slovenien). I 2015/16 snittede han 13,5 point og 5,6 rebounds pr. kamp i Basketligaen samt 15,2 point og 4,4 rebounds i FIBA Europe Cup.

 

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
Onsdag skriver Bakken Bears og Svendborg Rabbits dansk basketballhistorie
05 dec 2023

Onsdag skriver Bakken Bears og Svendborg Rabbits dansk basketballhistorie

Onsdag 6. december bliver der skrevet dansk basketballhistorie. Bakken Bears kunne i sidste uge...
Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four
03 dec 2023

Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four

Bakken Bears startede lørdagens pokalkvartfinale mod Svendborg Rabbits med et brag – og så...
Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits
02 dec 2023

Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits

Søndag 3. december er der pokalkamp i Sparekassen Danmark Basketball Center, når Bakken Bears...
NEWS ARCHIVE