Darko Jukic tilbage til Bears

Bakken Bears har indgået kontrakt med den danske landsholdsspiller Darko Jukic, der vender tilbage til klubben, hvor han spillede i sæsonen 2015/16 efter en sæson i Slovenien. Den 199 cm høje og 26 år gamle forward har bundet sig for to sæsoner i Bakken Bears.

’Først og fremmest er jeg virkelig glad for, at denne mulighed er lykkedes. Jeg har haft en skadesplaget sæson i udlandet og føler at denne organisation – dens faciliteter og staff er det ideelle sted for mig lige nu. Bakken Bears er en fantastisk klub med ambitioner, og jeg glæder mig til at trække i trøjen igen’, siger Darko Jukic.

I Bakken Bears er der naturligvis glæde over Darko Jukic’ tilbagekomst: ’Det har været et mål for os at tilknytte Darko, og med aftalen er næste brik i trup-puslespillet lagt. Darko var vores næstmest scorende og næstbedst reboundende spiller, da han senest var hos os, og han har nogle evner, der vil komme os til gavn, både i den hjemlige liga og internationalt’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Darko Jukic har tidligere tørnet ud for Falcon, Ulm (Tyskland), Aabyhøj, Horsens IC, Jesi (Italien), Södertälje (Sverige), Bakken Bears og Krka (Slovenien). I 2015/16 snittede han 13,5 point og 5,6 rebounds pr. kamp i Basketligaen samt 15,2 point og 4,4 rebounds i FIBA Europe Cup.

 

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE