TO TRÆNINGS KAMPE MOD HAMBURG TOWERS

I forbindelse med Aarhus Sport Tailgate tog Bakken Bears imod det tyske hold Hamburg Towers i to underholdende træningskampe der bød på flere store spil fra både de unge og gamle bears spillere. Kampene blev spillet i stadionhallen ude ved Ceres Park.

 

Fredagens kamp blev overværet af 900 tilskuere der skabte en fantastisk stemning i hallen. Bears spillerne var klar fra start og de vandt 1. periode med 24-12. Udover debut til Brandon Bolden og Doug Wiggins, så fik Marius Sørensen vist at han ikke har været på festival hele sommeren. Hele 3 gange viste han prøver på sit talent, da han med små finurlige  driblinger sendte modstanderen den ene vej imens han selv løb den anden vej. Publikum kvitterede med store klapsalver til det unge talent. 2 periode var ligeledes domineret af Bears, der vandt denne med 13 point og dermed gik de til pause foran med 47-23.

 

I 2. halvleg fortsatte Bears spillerne i samme tempo, og de blev kun afbrudt når Hamborgs træner tog en timeout eller når der skulle tørres sved af banen. Netop det sidste bød på dagens største sjoveste højdepunkt, da Chris Christoffersen løb ind på banen sammen med træner Steffen Wich for at tørre gulvet af for sved. Af mangel på tørredrenge måtte Bears staben flere gange på banen med håndklæder og midt i 3. periode valgte de to rutinerede herre altså at tage sig af det våde halgulv. Et velforberedt og tændt Bears hold endte med en sejr på 81-57 i fredagens kamp.

 

Bakken Bears og Hamburg Towers mødtes igen lørdag, hvor det blev anderledes tæt. Bears valgte at spare Thomann, Iversen og Wiggins imodsætning til i fredagens kamp, imens Crockett og Jukic stadig sad over. Dagens kamp blev kun overværet af de allermest dedikerede Bakken Bears fans, da man havde hemmeligholdt kampen for ikke at tage fokus fra Tailgate arrangementet. 1 halvleg bød på gode perioder til begge hold. Bears Bedste lineup vandt klart når de var på banen, men imodsætning til fredagens kamp, så havde de unge drenge svært ved at følge med. På trods af at bears taber 0-9 de sidste 30 sekunder, så kan de gå til pause med en føring på 37-35.

 

Chris Christoffersen står for 3. periodes højdepunkt da han to gange dunker med venstre hånd, men med 10 minutter tilbage er Bears bagud 53-59. Hamburg Towers starter 4. Periode bedst og bringer sig foran med 13 points inden DeVaughn Akoon Purcell beslutter sig for at lege med. 2 dunks af sidste år MVP og et 9-0 run til Bakken Bears. Hamburg sætter en 3’er inden DeVaughn med to 3ere bringer Bears foran 70-69 med lidt under 5 minutter tilbage. Bears trækker herefter fra og vinder kampen 81-77.

Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four
03 dec 2023

Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four

Bakken Bears startede lørdagens pokalkvartfinale mod Svendborg Rabbits med et brag – og så...
Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits
02 dec 2023

Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits

Søndag 3. december er der pokalkamp i Sparekassen Danmark Basketball Center, når Bakken Bears...
29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
NEWS ARCHIVE