BISHOP TIL BEARS

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med landsholdsspilleren fra Panama, Tony Bishop. Bishop har spillet som professionel siden 2011 og har erfaring fra bl.a Japan, Tyskland, Litauen, Puerto Rico, Panama, NBAs udviklingsliga D-league samt Danmark, idet han startede den professionelle karriere i Aalborg!

Bishop er en erfaren forward, der i august deltog i FIBA AmeriCup – det kontinentale mesterskab for nord- og mellemamerikanske lande. Tony Bishop markere…de sig individuelt som turneringens sjettemest scorende spiller (16,3 point pr. kamp) og 12.-bedste rebounder (6,3 rebounds pr. kamp). Bishop noterede sig dog en double-double (10 point og 10 rebounds) imod turneringens senere vindere, USA.

I foråret 2011 afsluttede den 201 cm høje Tony Bishop sit collegeophold hos Texas State, hvor han snittede imponerende 13,1 point og 8,1 rebounds. Mange rebounds har været Bishops kendemærke igennem hele karrieren. I Danmark var han ligaens næstbedste rebounder og den præstation gentog han året efter i den bedste litauiske liga hos Nevezis Kedainiai.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE