BISHOP TIL BEARS

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med landsholdsspilleren fra Panama, Tony Bishop. Bishop har spillet som professionel siden 2011 og har erfaring fra bl.a Japan, Tyskland, Litauen, Puerto Rico, Panama, NBAs udviklingsliga D-league samt Danmark, idet han startede den professionelle karriere i Aalborg!

Bishop er en erfaren forward, der i august deltog i FIBA AmeriCup – det kontinentale mesterskab for nord- og mellemamerikanske lande. Tony Bishop markere…de sig individuelt som turneringens sjettemest scorende spiller (16,3 point pr. kamp) og 12.-bedste rebounder (6,3 rebounds pr. kamp). Bishop noterede sig dog en double-double (10 point og 10 rebounds) imod turneringens senere vindere, USA.

I foråret 2011 afsluttede den 201 cm høje Tony Bishop sit collegeophold hos Texas State, hvor han snittede imponerende 13,1 point og 8,1 rebounds. Mange rebounds har været Bishops kendemærke igennem hele karrieren. I Danmark var han ligaens næstbedste rebounder og den præstation gentog han året efter i den bedste litauiske liga hos Nevezis Kedainiai.

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE