BISHOP TIL BEARS

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med landsholdsspilleren fra Panama, Tony Bishop. Bishop har spillet som professionel siden 2011 og har erfaring fra bl.a Japan, Tyskland, Litauen, Puerto Rico, Panama, NBAs udviklingsliga D-league samt Danmark, idet han startede den professionelle karriere i Aalborg!

Bishop er en erfaren forward, der i august deltog i FIBA AmeriCup – det kontinentale mesterskab for nord- og mellemamerikanske lande. Tony Bishop markere…de sig individuelt som turneringens sjettemest scorende spiller (16,3 point pr. kamp) og 12.-bedste rebounder (6,3 rebounds pr. kamp). Bishop noterede sig dog en double-double (10 point og 10 rebounds) imod turneringens senere vindere, USA.

I foråret 2011 afsluttede den 201 cm høje Tony Bishop sit collegeophold hos Texas State, hvor han snittede imponerende 13,1 point og 8,1 rebounds. Mange rebounds har været Bishops kendemærke igennem hele karrieren. I Danmark var han ligaens næstbedste rebounder og den præstation gentog han året efter i den bedste litauiske liga hos Nevezis Kedainiai.

29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
NEWS ARCHIVE