Bears klar til 2. runde

Bakken Bears er klar til 2. runde i FIBA Europe Cup. Det står klar efter sejren over Benfica. Om Bakken Bears bliver nummer et eller to i gruppe B afgøres onsdag den 6. december, når bjørnene på hjemmebane møder BC Nevezis. Det litauiske hold er også kvalificeret til andet gruppespil og fordi Bears vandt med 15 point i det første opgør i Litauen, skal litauerne vinde med 16 point i Aarhus, hvis holdet skal overhale Bears i puljen.

2. runde består af endnu et gruppespil med fire hold. Hver af de fire nye grupper består af to gruppevindere og to hold, der sluttede på andenpladsen. Gruppespil to starter den 20. december og slutter den 7. februar. Hvis Bears slutter foran Nevezis, vil holdet starte det nye gruppespil med en hjemmekamp.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE