Pharma Medico ny co-sponsor i Bakken Bears

Bakken Bears er stolte af, at kunne præsentere ny co-sponsor til den kommende sæson.

Pharma Medico har sat underskrift på en co-sponsoraftale, der vil give dem synlighed på både tøjet og i hallen.

”Vi har fulgt Bakken Bears over de sidste år og været med til et par arrangementer. I år er det hele gået op i en højere helhed og specielt de flotte resultater i Europa har imponeret os. Netop succesen i Europa har været katalysator for, at vi hos Pharma Medico kan se stor værdi i en aftale med Bakken Bears. Vores primære markeder i Europa er alle basketballinteresserede lande og derfor vil vi også gerne vise, at vi med nogle af vores brands støtter op om den professionelle basketball i Århus” siger Morten Christensen, administrerende direktør i Pharma Medico ApS.

Fra Bakken Bears’ salgschef, Søren B. Johansen, er der stor glæde over sponsoratet. ”Vi har løbende haft dialog med Morten hos Pharma Medico, men først med den europæiske succes i år, har et større sponsorat i Bakken Bears givet mening for Pharma Medico. Vi glæder os til samarbejdet i den nye sæson og håber det er starten på et mangeårigt samarbejde”.

 

 

Bakken Bears er i pokalfinalen!
04 feb 2023

Bakken Bears er i pokalfinalen!

Med en overbevisende tredje periode, som Bakken Bears vandt med 12-27, fik aarhusianerne hævn...
Bears Padel
03 feb 2023

Bears Padel

FOR BEARS NETVÆRK OG SAMARBEJDSPARTNERE I Bakken Bears er vi ikke kun tossede med basketball...
PV skaber igen festen
03 feb 2023

PV skaber igen festen

PV – Kaffe & Cocktails er en af de fedeste barer i Aarhus, og...
Ungdomsrevolutionen i Bears er skabt gennem Academy
02 feb 2023

Ungdomsrevolutionen i Bears er skabt gennem Academy

Over de seneste sæsoner har der været flere og flere minutter til unge spillere...
NEWS ARCHIVE