Pharma Medico ny co-sponsor i Bakken Bears

Bakken Bears er stolte af, at kunne præsentere ny co-sponsor til den kommende sæson.

Pharma Medico har sat underskrift på en co-sponsoraftale, der vil give dem synlighed på både tøjet og i hallen.

”Vi har fulgt Bakken Bears over de sidste år og været med til et par arrangementer. I år er det hele gået op i en højere helhed og specielt de flotte resultater i Europa har imponeret os. Netop succesen i Europa har været katalysator for, at vi hos Pharma Medico kan se stor værdi i en aftale med Bakken Bears. Vores primære markeder i Europa er alle basketballinteresserede lande og derfor vil vi også gerne vise, at vi med nogle af vores brands støtter op om den professionelle basketball i Århus” siger Morten Christensen, administrerende direktør i Pharma Medico ApS.

Fra Bakken Bears’ salgschef, Søren B. Johansen, er der stor glæde over sponsoratet. ”Vi har løbende haft dialog med Morten hos Pharma Medico, men først med den europæiske succes i år, har et større sponsorat i Bakken Bears givet mening for Pharma Medico. Vi glæder os til samarbejdet i den nye sæson og håber det er starten på et mangeårigt samarbejde”.

 

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE