En ny Ryan til Bears

Torsdag blev det offentliggjort, at Bears havde indgået aftale med Ryan Evans, og fredag er det så en ny Ryan, der bliver meldt ud som ny Bearsspiller. Den 206 cm høje Ryan Martin skal spille for Bakken Bears, og planen er, at han skal supplere førnævnte Evans og Michel Diouf, så Bakken Bears’ rotation af store spillere får høj kvalitet.

Ryan Martin er født på Jamaica, og han har pas herfra og fra England, hvor han bor. Den London-baserede spiller har været igennem det amerikanske college-system; i den sidste sæson i USA spillede han for Tennessee Tech, hvor han var toprebounder (8,2 rebounds pr. kamp) og samtidig var han holdets næstmest scorende (14,1 point).

’Jeg ser virkelig frem til at starte 2018/19-sæsonen med Bakken Bears og spille for coach Wich. Bakken Bears har været ekstremt succesfulde i den danske liga, og at nå semifinalerne i FIBA Europe Cup er en kæmpe præstation. Jeg ser frem til at være en del af noget specielt og være med til at forbedre det der allerede er bygget op, så vi forhåbentlig kan vinde flere mesterskaber og endnu mere i Europa’, siger Ryan Martin.

Ryan Martins professionelle karriere blev indledt med et kortvarigt ophold i Sassari i Italien, hvorefter han rykkede til Frankrig, hvor han spillede for Provence og Le Havre i den næstbedste række. I den seneste sæson spillede Ryan Martin hos Prievidze i Slovakiet, hvor han snittede 15,1 point og 8,0 rebounds. Efter afslutningen på den slovakiske sæson rykkede den kommende Bearsspiller til Italien, hvor det blev til to kampe for NPC Rieti den næstbedste italienske række.

Den berejste 26-årige spiller er en atletisk, stærkt reboundende power forward, som afgjort vil komme til at vise nogle highlights for publikum i Vejlby-Risskov Hallen.

Ryan Martin kommer til Danmark i løbet af den næste uges tid og vil herefter starte træningsforberedelserne til den nye sæson, der indledes den 20. og 22. september, når Bears møder Leicester i kvalifikationen til Basketball Champions League.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE