En ny Ryan til Bears

Torsdag blev det offentliggjort, at Bears havde indgået aftale med Ryan Evans, og fredag er det så en ny Ryan, der bliver meldt ud som ny Bearsspiller. Den 206 cm høje Ryan Martin skal spille for Bakken Bears, og planen er, at han skal supplere førnævnte Evans og Michel Diouf, så Bakken Bears’ rotation af store spillere får høj kvalitet.

Ryan Martin er født på Jamaica, og han har pas herfra og fra England, hvor han bor. Den London-baserede spiller har været igennem det amerikanske college-system; i den sidste sæson i USA spillede han for Tennessee Tech, hvor han var toprebounder (8,2 rebounds pr. kamp) og samtidig var han holdets næstmest scorende (14,1 point).

’Jeg ser virkelig frem til at starte 2018/19-sæsonen med Bakken Bears og spille for coach Wich. Bakken Bears har været ekstremt succesfulde i den danske liga, og at nå semifinalerne i FIBA Europe Cup er en kæmpe præstation. Jeg ser frem til at være en del af noget specielt og være med til at forbedre det der allerede er bygget op, så vi forhåbentlig kan vinde flere mesterskaber og endnu mere i Europa’, siger Ryan Martin.

Ryan Martins professionelle karriere blev indledt med et kortvarigt ophold i Sassari i Italien, hvorefter han rykkede til Frankrig, hvor han spillede for Provence og Le Havre i den næstbedste række. I den seneste sæson spillede Ryan Martin hos Prievidze i Slovakiet, hvor han snittede 15,1 point og 8,0 rebounds. Efter afslutningen på den slovakiske sæson rykkede den kommende Bearsspiller til Italien, hvor det blev til to kampe for NPC Rieti den næstbedste italienske række.

Den berejste 26-årige spiller er en atletisk, stærkt reboundende power forward, som afgjort vil komme til at vise nogle highlights for publikum i Vejlby-Risskov Hallen.

Ryan Martin kommer til Danmark i løbet af den næste uges tid og vil herefter starte træningsforberedelserne til den nye sæson, der indledes den 20. og 22. september, når Bears møder Leicester i kvalifikationen til Basketball Champions League.

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE