En ny Ryan til Bears

Torsdag blev det offentliggjort, at Bears havde indgået aftale med Ryan Evans, og fredag er det så en ny Ryan, der bliver meldt ud som ny Bearsspiller. Den 206 cm høje Ryan Martin skal spille for Bakken Bears, og planen er, at han skal supplere førnævnte Evans og Michel Diouf, så Bakken Bears’ rotation af store spillere får høj kvalitet.

Ryan Martin er født på Jamaica, og han har pas herfra og fra England, hvor han bor. Den London-baserede spiller har været igennem det amerikanske college-system; i den sidste sæson i USA spillede han for Tennessee Tech, hvor han var toprebounder (8,2 rebounds pr. kamp) og samtidig var han holdets næstmest scorende (14,1 point).

’Jeg ser virkelig frem til at starte 2018/19-sæsonen med Bakken Bears og spille for coach Wich. Bakken Bears har været ekstremt succesfulde i den danske liga, og at nå semifinalerne i FIBA Europe Cup er en kæmpe præstation. Jeg ser frem til at være en del af noget specielt og være med til at forbedre det der allerede er bygget op, så vi forhåbentlig kan vinde flere mesterskaber og endnu mere i Europa’, siger Ryan Martin.

Ryan Martins professionelle karriere blev indledt med et kortvarigt ophold i Sassari i Italien, hvorefter han rykkede til Frankrig, hvor han spillede for Provence og Le Havre i den næstbedste række. I den seneste sæson spillede Ryan Martin hos Prievidze i Slovakiet, hvor han snittede 15,1 point og 8,0 rebounds. Efter afslutningen på den slovakiske sæson rykkede den kommende Bearsspiller til Italien, hvor det blev til to kampe for NPC Rieti den næstbedste italienske række.

Den berejste 26-årige spiller er en atletisk, stærkt reboundende power forward, som afgjort vil komme til at vise nogle highlights for publikum i Vejlby-Risskov Hallen.

Ryan Martin kommer til Danmark i løbet af den næste uges tid og vil herefter starte træningsforberedelserne til den nye sæson, der indledes den 20. og 22. september, når Bears møder Leicester i kvalifikationen til Basketball Champions League.

Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE