Chris Christoffersen fortsætter i Bakken Bears

Der har længe været spekuleret i, om 39-årige Chris Christoffersen ville fortsætte karrieren hos Bakken Bears, men nu kan fans af den store dansker endelig ånde lettet op. Bakken Bears er glade for at kunne meddele, at han fortsat tørner ud for klubben i den kommende sæson. Den 218 centimeter høje center har skrevet under på en etårig aftale med klubben.
Danskeren har fortsat en væsentlig rolle at spille for holdet, og derfor tøvede man heller ikke med at forlænge med klubbens mest scorende spiller nogensinde, fortæller sportsdirektør, Michael Piloz:

”Vi mener helt klart, at Chris Christoffersen stadig har meget at byde på. Han er en rutineret spiller, der kan bidrage med sin erfaring. Vi syntes, at vi havde brug for en stor mand, og så var det oplagt at tage fat i Chris, når vi mener, at han fortsat har niveauet. Han har især niveauet til de internationale opgør, hvor vi nogle gange møder spillere, som han kan matche op imod. Han kan bibringe til den kontinuitet, som vi rigtig gerne vil have.”

Chris Christoffersen har spillet i Bakken Bears siden 2004, men til trods for sin lange og glorværdige karriere, så insisterer han på, at han fortsat er sulten – hvilket er årsagen til kontraktforlængelsen med klubben:

”Jeg er stadig sulten, og jeg har stadig niveauet til at være med, hvor det er sjovt. Jeg føler, at jeg har masser af give af endnu, og at jeg fortsat kan hjælpe og være til gavn for holdet. Det var meget naturligt for mig at forlænge. Bakken Bears betyder rigtig meget for mig. Der er et broderskab over holdet, og så er der en særlig følelse af, at man hører hjemme. Jeg vil altid være der for klubben, for de har altid været der for mig.”

Chris Christoffersen og Bakken Bears åbner sæsonen den 20. september, hvor det gælder det første opgør i Champions League-kvalifikation mod Leicester Riders.

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE