Første hjemmekamp lørdag

Lørdag spiller Bakken Bears sæsonens første træningskamp på hjemmebanen i Vejlby-Risskov Hallen. Modstanderen er et storsatsende hold fra den næstbedste tyske række, Pro A.

Hamburg Towers gæstede Aarhus for et år siden, da holdet spillede mod Bakken Bears i forbindelse med den storstilede Tailgate-aktivitet, der var en del af Kulturby 2017-programmet. Bakken Bears vandt overbevisende med 81-57, men dels havde Towers et par skadede spillere i den kamp og dels har Hamburgholdet oprustet markant inden den kommende sæson.

Hamburg Towers har hentet den polske landstræner Mike Taylor ind som styrmand på et projekt, der gerne skal føre til oprykning til den bedste tyske række, BBL. Taylor og Towers har endvidere hentet flere profiler med erfaring fra højt niveau ind, bl.a. Jannik Freese, der har ti sæsoner i BBL bag sig. Også den canadiske guard, Tevonn Walker, der kommer fra det stærke college Valparaiso, ser rigtig spændende ud.

Hayden Dalton vil for første gang trække i en Bearstrøje efter han ankom til Aarhus i mandags. Dalton indleder dermed sin professionelle karriere efter han spillede collegebasketball i Wyoming og fik en enkelt kamp i NBA Summer League.

Der er gratis adgang til lørdagens kamp, der starter kl. 16.00.

Søndag kl. 15.00 spiller Bakken Bears igen i Vejlby-Risskov Hallen, når det gælder en træningskamp mod Svendborg Rabbits. Onsdag går turen til Hadsten, når Bears møder Randers Cimbria (kl. 18.30), mens den sidste træningskamp spilles lørdag den 15. september kl. 17.00, når Næstved gæster Aarhus.

Bakken Bears indleder sæsonen med en kamp på udebane mod Leicester Riders. Den kamp spilles torsdag den 20. september.

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE