Første hjemmekamp lørdag

Lørdag spiller Bakken Bears sæsonens første træningskamp på hjemmebanen i Vejlby-Risskov Hallen. Modstanderen er et storsatsende hold fra den næstbedste tyske række, Pro A.

Hamburg Towers gæstede Aarhus for et år siden, da holdet spillede mod Bakken Bears i forbindelse med den storstilede Tailgate-aktivitet, der var en del af Kulturby 2017-programmet. Bakken Bears vandt overbevisende med 81-57, men dels havde Towers et par skadede spillere i den kamp og dels har Hamburgholdet oprustet markant inden den kommende sæson.

Hamburg Towers har hentet den polske landstræner Mike Taylor ind som styrmand på et projekt, der gerne skal føre til oprykning til den bedste tyske række, BBL. Taylor og Towers har endvidere hentet flere profiler med erfaring fra højt niveau ind, bl.a. Jannik Freese, der har ti sæsoner i BBL bag sig. Også den canadiske guard, Tevonn Walker, der kommer fra det stærke college Valparaiso, ser rigtig spændende ud.

Hayden Dalton vil for første gang trække i en Bearstrøje efter han ankom til Aarhus i mandags. Dalton indleder dermed sin professionelle karriere efter han spillede collegebasketball i Wyoming og fik en enkelt kamp i NBA Summer League.

Der er gratis adgang til lørdagens kamp, der starter kl. 16.00.

Søndag kl. 15.00 spiller Bakken Bears igen i Vejlby-Risskov Hallen, når det gælder en træningskamp mod Svendborg Rabbits. Onsdag går turen til Hadsten, når Bears møder Randers Cimbria (kl. 18.30), mens den sidste træningskamp spilles lørdag den 15. september kl. 17.00, når Næstved gæster Aarhus.

Bakken Bears indleder sæsonen med en kamp på udebane mod Leicester Riders. Den kamp spilles torsdag den 20. september.

Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
Mere end en enkelt kvalifikation på spil
24 sep 2022

Mere end en enkelt kvalifikation på spil

Når Bakken Bears søndag kl. 19 løber på banen i Beograd til kampen mod...
NEWS ARCHIVE