Børnenes Kontor: Bamsekast er en fantastisk hjælp

Bakken Bears spillede onsdag aften den 5. december mod Team FOG Næstved i Basketligaen, hvor der samtidig blev afholdt den årligt tilbagevendende begivenhed med bamsekast til ære for den humanitære organisation Børnenes Kontor. Deres hovedformål er at yde hjælp til børn og unge og enlige med børn, der er økonomisk udfordret. Derfor afholder Bakken Bears i samarbejde med Børnenes Kontor bamsekast til en hjemmekamp hvert år i december med formålet at indsamle bamser, så børnene også mærker, at det er jul. Bakken Bears er stolte af at kunne hjælpe og bidrage i den gode sags tjeneste, og hos Børnenes Kontor er man glade for støtten og samarbejdet:

”Hos Børnenes Kontor er vi enormt glade for den støtte, som Bakken Bears har givet os gennem flere år. At koble sport og de gode rollemodeller, som spillerne er, sammen med et humanitært projekt, er rigtig givende. Bamserne fra den årlige begivenhed er en fantastisk hjælp. For nogle mennesker er en bamse måske bare et stykke legetøj, men det har kæmpe stor værdi for familier, der ikke selv har de økonomiske midler til at købe noget til sine børn. Det er en dag, som vi ser enormt meget frem til, og glæden ved at give bamserne videre til vores julehjælpsdag den 21. december er ubeskrivelig stor.”

Har man ikke tidligere været med til begivenheden, så går selve konceptet ud på, at alle tilskuere kaster medbragte bamser ind på banen ved Bakken Bears’ første trepointsscoring. Herefter afbrydes kampen kortvarigt for at indsamle bamserne til repræsentanter fra Børnenes Kontor.

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
Onsdag skriver Bakken Bears og Svendborg Rabbits dansk basketballhistorie
05 dec 2023

Onsdag skriver Bakken Bears og Svendborg Rabbits dansk basketballhistorie

Onsdag 6. december bliver der skrevet dansk basketballhistorie. Bakken Bears kunne i sidste uge...
Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four
03 dec 2023

Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four

Bakken Bears startede lørdagens pokalkvartfinale mod Svendborg Rabbits med et brag – og så...
Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits
02 dec 2023

Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits

Søndag 3. december er der pokalkamp i Sparekassen Danmark Basketball Center, når Bakken Bears...
NEWS ARCHIVE