Børnenes Kontor: Bamsekast er en fantastisk hjælp

Bakken Bears spillede onsdag aften den 5. december mod Team FOG Næstved i Basketligaen, hvor der samtidig blev afholdt den årligt tilbagevendende begivenhed med bamsekast til ære for den humanitære organisation Børnenes Kontor. Deres hovedformål er at yde hjælp til børn og unge og enlige med børn, der er økonomisk udfordret. Derfor afholder Bakken Bears i samarbejde med Børnenes Kontor bamsekast til en hjemmekamp hvert år i december med formålet at indsamle bamser, så børnene også mærker, at det er jul. Bakken Bears er stolte af at kunne hjælpe og bidrage i den gode sags tjeneste, og hos Børnenes Kontor er man glade for støtten og samarbejdet:

”Hos Børnenes Kontor er vi enormt glade for den støtte, som Bakken Bears har givet os gennem flere år. At koble sport og de gode rollemodeller, som spillerne er, sammen med et humanitært projekt, er rigtig givende. Bamserne fra den årlige begivenhed er en fantastisk hjælp. For nogle mennesker er en bamse måske bare et stykke legetøj, men det har kæmpe stor værdi for familier, der ikke selv har de økonomiske midler til at købe noget til sine børn. Det er en dag, som vi ser enormt meget frem til, og glæden ved at give bamserne videre til vores julehjælpsdag den 21. december er ubeskrivelig stor.”

Har man ikke tidligere været med til begivenheden, så går selve konceptet ud på, at alle tilskuere kaster medbragte bamser ind på banen ved Bakken Bears’ første trepointsscoring. Herefter afbrydes kampen kortvarigt for at indsamle bamserne til repræsentanter fra Børnenes Kontor.

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE