Børnenes Kontor: Bamsekast er en fantastisk hjælp

Bakken Bears spillede onsdag aften den 5. december mod Team FOG Næstved i Basketligaen, hvor der samtidig blev afholdt den årligt tilbagevendende begivenhed med bamsekast til ære for den humanitære organisation Børnenes Kontor. Deres hovedformål er at yde hjælp til børn og unge og enlige med børn, der er økonomisk udfordret. Derfor afholder Bakken Bears i samarbejde med Børnenes Kontor bamsekast til en hjemmekamp hvert år i december med formålet at indsamle bamser, så børnene også mærker, at det er jul. Bakken Bears er stolte af at kunne hjælpe og bidrage i den gode sags tjeneste, og hos Børnenes Kontor er man glade for støtten og samarbejdet:

”Hos Børnenes Kontor er vi enormt glade for den støtte, som Bakken Bears har givet os gennem flere år. At koble sport og de gode rollemodeller, som spillerne er, sammen med et humanitært projekt, er rigtig givende. Bamserne fra den årlige begivenhed er en fantastisk hjælp. For nogle mennesker er en bamse måske bare et stykke legetøj, men det har kæmpe stor værdi for familier, der ikke selv har de økonomiske midler til at købe noget til sine børn. Det er en dag, som vi ser enormt meget frem til, og glæden ved at give bamserne videre til vores julehjælpsdag den 21. december er ubeskrivelig stor.”

Har man ikke tidligere været med til begivenheden, så går selve konceptet ud på, at alle tilskuere kaster medbragte bamser ind på banen ved Bakken Bears’ første trepointsscoring. Herefter afbrydes kampen kortvarigt for at indsamle bamserne til repræsentanter fra Børnenes Kontor.

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears
16 maj 2022

Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears

No surprise: Sahlertz er holdspilleren! Hvert år udnævnes Årets Holdspiller i Bakken Bears. Det er...
NEWS ARCHIVE