Bakken Bears gæster Randers Cimbria lørdag eftermiddag

Lørdag eftermiddag klokken 15:00 er der dømt østjysk rivalopgør, når de regerende danske mestre fra Bakken Bears drager knapt 50 kilometer nord på for at møde Randers Cimbria. Det er anden gang i sæsonen, at sidste års bronzevindere og sidste års guldvindere brager sammen. Første opgør blev spillet i Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus. Første kamp endte med en magtdemonstration fra aarhusianernes side, der vandt opgøret ganske overbevisende med cifrene 109-74. Gæsterne fra Randers fulgte godt med hjemmeholdets tempo i kampens indledning og resterende del af første periode. Bakken Bears vandt blot første periode med et enkelt point til stillingen 23-22. De danske mestre trak dog for alvor fra i anden og tredje periode. Holdets brede trup viste sig endnu engang at gøre det mere end vanskeligt for modstanderen at følge med. Bears-bænken scorede hele 55 point i kampen mod Randers-bænkens blot 13 point. Randers vandt ganske vist fjerde og sidste periode, men her var kampen reelt afgjort, og de aarhusianske værter kunne sikre sig sæsonens anden sejr i træk.

Der er heller intet, der tyder på, at de danske mestre er blevet lettere at bide skeer med siden. Bakken Bears har vundet samtlige kampe i indeværende sæson, hvilket betyder en sejrsstime på hele ti kampe i træk. Dette udmønter sig i en aktuel førsteplads i Basketligaen. Randers har siden nederlaget til Bakken Bears haft en blandet sæson. Holdet svarede godt igen med to efterfølgende sejre, men herefter tabte man tre kampe i træk. Gæsterne vandt dog sin seneste kamp med tre point over Værløse til stillingen 83-86. Sejren vil uden tvivl være et selvtillidsboost for gæsterne lørdag eftermiddag, men det vil fortsat være de ubesejrede Bakken Bears som forhåndsfavoritter til kampen. Meget skal gå Randers’ vej, hvis de skal forsøge at stoppe denne imponerende stime. Men hvis en ting er sikkert, så er det, at de hellere end gerne vil være det første mandskab til at stikke en kæp i hjulet på hjemmeholdets imponerende togt.

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE