Bakken Bears skal tilbage på sejrssporet i Basketligaen mod Værløse

Bakken Bears skal lørdag forsøge at revanchere sig i Basketligaen efter sidste uges nederlag på udebane til Randers Cimbria, når holdet tager imod Værløse hjemme i Vejlby-Risskov Hallen. Det er anden gang i sæsonen, at de regerende danske mestre krydser klinger med sjællænderne i indeværende sæson. De to mandskaber mødtes første gang tilbage i oktober i en uskøn basketballkamp i Søndersøhallen, som aarhusianerne vandt med 78-90.

Det sjællandske mandskab, der ledes af Susie Heede-Andersen, har haft en svær sæson indtil videre. Det er blot blevet til to sejre i ti kampe. Værløse har hentet en enkelt sejr mod bundproppen fra Stevnsgade Copenhagen og førerholdet i Pro B fra EBAA. Lørdagens gæster fra Værløse har dog haft et særligt lyspunkt i den 203 centimeter høje amerikanske forward Richard Granberry, der ikke kun er holdets interne topscorer og bedste rebounder, men også hele ligaens bedste i de to separate statistikker. Amerikaneren voldte også Bakken Bears store problemer i det første opgør, eftersom aarhusianerne havde ualmindelig svært ved at håndtere hans imponerende fysik.

I lyset af den svære sæson har Værløse tilknyttet yderligere en amerikaner. Austin Pope har spillet de seneste to kampe for VBBK, og han er startet fint med 13,0 point og 10,5 rebounds pr. kamp.

De to amerikanere skal trække det store læs mod Bakken Bears, men der skal være hjælp fra anden side, hvis Værløse skal skabe overraskelsen. De danske mestre spillede ikke op til niveau i den første kamp mod et heroisk kæmpende Værløsehold, men de hev alligevel en sejr med hjem til Aarhus. Denne gang spilles kampen på aarhusianernes hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen, og Bakken Bears vil være opsatte på at revanchere den dårlige præstation mod Randers.

Bakken Bears har i denne sæson snittet 106,5 point og holdt modstanderne til 81,6 point. Gæsterne fra Værløse har til sammenligning blot snittet 74,2 point og tilladt 86,5 point. Der er derfor statistisk ikke meget, der taler for, at Værløse skaber overraskelsen på en svær udebane i Vejlby-Risskov Hallen mod et Bakken Bears-mandskab, der i onsdagens sejr over ZZ Leiden fik revanche for kampen i Randers.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE