Bakken Bears skal tilbage på sejrssporet i Basketligaen mod Værløse

Bakken Bears skal lørdag forsøge at revanchere sig i Basketligaen efter sidste uges nederlag på udebane til Randers Cimbria, når holdet tager imod Værløse hjemme i Vejlby-Risskov Hallen. Det er anden gang i sæsonen, at de regerende danske mestre krydser klinger med sjællænderne i indeværende sæson. De to mandskaber mødtes første gang tilbage i oktober i en uskøn basketballkamp i Søndersøhallen, som aarhusianerne vandt med 78-90.

Det sjællandske mandskab, der ledes af Susie Heede-Andersen, har haft en svær sæson indtil videre. Det er blot blevet til to sejre i ti kampe. Værløse har hentet en enkelt sejr mod bundproppen fra Stevnsgade Copenhagen og førerholdet i Pro B fra EBAA. Lørdagens gæster fra Værløse har dog haft et særligt lyspunkt i den 203 centimeter høje amerikanske forward Richard Granberry, der ikke kun er holdets interne topscorer og bedste rebounder, men også hele ligaens bedste i de to separate statistikker. Amerikaneren voldte også Bakken Bears store problemer i det første opgør, eftersom aarhusianerne havde ualmindelig svært ved at håndtere hans imponerende fysik.

I lyset af den svære sæson har Værløse tilknyttet yderligere en amerikaner. Austin Pope har spillet de seneste to kampe for VBBK, og han er startet fint med 13,0 point og 10,5 rebounds pr. kamp.

De to amerikanere skal trække det store læs mod Bakken Bears, men der skal være hjælp fra anden side, hvis Værløse skal skabe overraskelsen. De danske mestre spillede ikke op til niveau i den første kamp mod et heroisk kæmpende Værløsehold, men de hev alligevel en sejr med hjem til Aarhus. Denne gang spilles kampen på aarhusianernes hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen, og Bakken Bears vil være opsatte på at revanchere den dårlige præstation mod Randers.

Bakken Bears har i denne sæson snittet 106,5 point og holdt modstanderne til 81,6 point. Gæsterne fra Værløse har til sammenligning blot snittet 74,2 point og tilladt 86,5 point. Der er derfor statistisk ikke meget, der taler for, at Værløse skaber overraskelsen på en svær udebane i Vejlby-Risskov Hallen mod et Bakken Bears-mandskab, der i onsdagens sejr over ZZ Leiden fik revanche for kampen i Randers.

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE