Bakken Bears spiller fredag på udebane hjemme i Vejlby-Risskov Hallen mod EBAA

Bakken Bears spiller fredag klokken 16:30 endnu en kamp i Basketligaen, når man på den vante hjemmebane skal spille som udehold mod det unge og talentfulde EBAA-hold i Vejlby-Risskov Hallen. Kampen bliver allerede spillet godt og vel 21 timer efter de danske mestre spillede en yderst dramatisk kamp i Svendborg torsdag aften, som holdet vandt med cifrene 81 – 78. Det bliver derfor givetvis et træt Bakken Bears-mandskab, der skal forsøge at hente endnu en sejr i Basketligaen og fortsætte stimen på fire sejre i træk.

Bakken Bears går uagtet den manglende restitutionstid ind til kampen som favoritter mod det unge EBAA-mandskab, der har flere spillere med en fortid hos de danske mestre og spillere som David Kristensen, der har dobbeltlicens til at spille kampe for begge hold i denne sæson. EBAA kommer til kampen med et stort nederlag til Randers Cimbria i bagagen, men det unge hold har utvivlsomt spillet en fremragende sæson under træner Mads Sigersted. EBAA spiller i Pro B-ligaen, hvor holdene får mulighed for at prøve kræfter mod de fem bedste hold i Danmark fra Pro A, og så er man parret med andre hold på samme niveau som sit eget i Pro B. Og her kan EBAA-holdet finde sig selv på toppen af stillingen i Pro B, når man kigger på Basketligaen. Det unge og talentfulde hold med hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen har hentet fem sejre i tretten kampe. Holdet har kun tabt en enkelt kamp og vundet resten mod sine direkte konkurrenter i Pro B, og derfor fører de også med fire point over andenpladsen i stillingen fra Wolfpack.

Men til trods for den godkendte sæson indtil videre, så har EBAA fortsat en sejr til gode mod et Pro A-hold, og de skal også spille op til sit bedste og muligvis endda overpræstere, hvis man skal drille storebror fra Bakken Bears. De to brødre har bidt skeer en enkelt gang tidligere i sæsonen, og her blev det til en storsejr til de regerende danske mestre fra Bakken Bears på 119 – 83. EBAA kæmpede heroisk hele kampen tilbage i oktober, men Bakken Bears har høj international kvalitet på samtlige positioner, og man kunne rotere med stor kvalitet, og det var ganske enkelt for meget for EBAA at håndtere. Men qua Bakken Bears hårde program og EBAA’s brændende ønske om at drille storebror kan uden tvivl gøre det til en seværdig kamp i Vejlby-Risskov Hallen.

Der er tip-off til kampen klokken 16:30, og der er gratis adgang til kampen.

Kampen kan også følges på Fanseat.

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
Bakken Bears er i pokalfinalen!
04 feb 2023

Bakken Bears er i pokalfinalen!

Med en overbevisende tredje periode, som Bakken Bears vandt med 12-27, fik aarhusianerne hævn...
Bears Padel
03 feb 2023

Bears Padel

FOR BEARS NETVÆRK OG SAMARBEJDSPARTNERE I Bakken Bears er vi ikke kun tossede med basketball...
PV skaber igen festen
03 feb 2023

PV skaber igen festen

PV – Kaffe & Cocktails er en af de fedeste barer i Aarhus, og...
NEWS ARCHIVE