Bakken Bears er videre til 1/8-finalerne med sejr over Kataja Basket

Bakken Bears besejrede onsdag aften Kataja Basket med 102 – 58 i FIBA Europe Cups anden sidste spillerunde. Sejren betyder, at de danske mestre har spillet sig videre til 1/8-finalerne inden den sidste spillerunde på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen mod førerholdet fra Avtodor Saratov. Bakken Bears har dog fortsat noget at spille for i den sidste kamp, da man kan sikre sig førstepladsen i gruppen med en sejr på 11 point eller mere. Der er dog alligevel tid og plads til at glæde sig over aftenens flotte indsats og videre avancement til knockoutfasen, fortæller Steffen Wich:

“Jeg vil ikke tage nogen ære for sejren i dag, for det var drengenes fortjeneste, at vi vandt dagens kamp. Spillerne fortjener al kreditten for kampens udfald. Vi har på det seneste manglet vores ‘swag’, men den var helt tilbage i aften. Jeg er stolt af, at vi har sikret videre avancement til næste runde. Det var surrealistisk sidste år, og det er det igen i år. Det er imponerende, hvad holdet og organisationen omkring har formået at opnå i fællesskab.”

Bakken Bears spiller den sidste kamp i FIBA Europe Cup på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen mod Avtodor Saratov onsdag den 6. februar klokken 18:30.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE