Bakken Bears er videre til 1/8-finalerne med sejr over Kataja Basket

Bakken Bears besejrede onsdag aften Kataja Basket med 102 – 58 i FIBA Europe Cups anden sidste spillerunde. Sejren betyder, at de danske mestre har spillet sig videre til 1/8-finalerne inden den sidste spillerunde på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen mod førerholdet fra Avtodor Saratov. Bakken Bears har dog fortsat noget at spille for i den sidste kamp, da man kan sikre sig førstepladsen i gruppen med en sejr på 11 point eller mere. Der er dog alligevel tid og plads til at glæde sig over aftenens flotte indsats og videre avancement til knockoutfasen, fortæller Steffen Wich:

“Jeg vil ikke tage nogen ære for sejren i dag, for det var drengenes fortjeneste, at vi vandt dagens kamp. Spillerne fortjener al kreditten for kampens udfald. Vi har på det seneste manglet vores ‘swag’, men den var helt tilbage i aften. Jeg er stolt af, at vi har sikret videre avancement til næste runde. Det var surrealistisk sidste år, og det er det igen i år. Det er imponerende, hvad holdet og organisationen omkring har formået at opnå i fællesskab.”

Bakken Bears spiller den sidste kamp i FIBA Europe Cup på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen mod Avtodor Saratov onsdag den 6. februar klokken 18:30.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE