Bakken Bears er videre til 1/8-finalerne med sejr over Kataja Basket

Bakken Bears besejrede onsdag aften Kataja Basket med 102 – 58 i FIBA Europe Cups anden sidste spillerunde. Sejren betyder, at de danske mestre har spillet sig videre til 1/8-finalerne inden den sidste spillerunde på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen mod førerholdet fra Avtodor Saratov. Bakken Bears har dog fortsat noget at spille for i den sidste kamp, da man kan sikre sig førstepladsen i gruppen med en sejr på 11 point eller mere. Der er dog alligevel tid og plads til at glæde sig over aftenens flotte indsats og videre avancement til knockoutfasen, fortæller Steffen Wich:

“Jeg vil ikke tage nogen ære for sejren i dag, for det var drengenes fortjeneste, at vi vandt dagens kamp. Spillerne fortjener al kreditten for kampens udfald. Vi har på det seneste manglet vores ‘swag’, men den var helt tilbage i aften. Jeg er stolt af, at vi har sikret videre avancement til næste runde. Det var surrealistisk sidste år, og det er det igen i år. Det er imponerende, hvad holdet og organisationen omkring har formået at opnå i fællesskab.”

Bakken Bears spiller den sidste kamp i FIBA Europe Cup på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen mod Avtodor Saratov onsdag den 6. februar klokken 18:30.

Bakken Bears er i pokalfinalen!
04 feb 2023

Bakken Bears er i pokalfinalen!

Med en overbevisende tredje periode, som Bakken Bears vandt med 12-27, fik aarhusianerne hævn...
Bears Padel
03 feb 2023

Bears Padel

FOR BEARS NETVÆRK OG SAMARBEJDSPARTNERE I Bakken Bears er vi ikke kun tossede med basketball...
PV skaber igen festen
03 feb 2023

PV skaber igen festen

PV – Kaffe & Cocktails er en af de fedeste barer i Aarhus, og...
Ungdomsrevolutionen i Bears er skabt gennem Academy
02 feb 2023

Ungdomsrevolutionen i Bears er skabt gennem Academy

Over de seneste sæsoner har der været flere og flere minutter til unge spillere...
NEWS ARCHIVE