Topopgør midt i tæt program

Blot 48 timer efter den hårde kamp mod Avtodor Saratov skal Bakken Bears i ilden igen. Bjørnene spiller fredag aften topopgør i Basketligaen, når de nykårede pokalmestre fra Horsens IC tager imod i Forum Horsens.

Bakken Bears fører Basketligaen med 16 sejre i 17 kampe, mens HIC på andenpladsen har 13 sejre i 18 kampe. Bakken Bears kan med en sejr bringe sig meget tæt på den endelige førsteplads i grundspillet.

De to hold har mødt hinanden to gange hidtil i Basketligasæsonen – begge kampe i Vejlby-Risskov Hallen. Det er blevet til to hjemmesejre, idet Bears har vundet 101-78 og 110-98. Det er imidlertid bjørnene, der har revanche til gode efter nederlaget i pokalturneringens kvartfinale, hvor Horsens IC vandt efter overtime.

Horsens IC har tabt holdets seneste to Basketligakampe – først blev det til et tab på egen bane mod Randers Cimbria og herefter tabte HIC i Næstved i en kamp, hvor østjyderne pga. pokalfinalen sparede et par spillere. De to nederlag blev dog glemt, da Svendborg Rabbits blev kørt over i pokalfinalen på Horsens’ eget gulv.

Trods nederlaget på de absurde cifre 124-125 mod Avtodor, er det et Bearshold i god form. Inden kampen mod det stærke russiske hold blev det til sikre sejre over finske Kataja og Randers Cimbria. I kampen mod Avtodor spillede Ryan Evans pga. en skade for nedsat kraft, og det er tvivlsomt om han spiller kampen i Horsens. Et par andre spillere fik slag i kampen mod Avtodor, så det endelige hold sættes først fredag inden kampen.

Som om programmet med en hård europæisk kamp onsdag og topopgør i Basketligaen fredag ikke var hårdt nok i sig selv, så er den efterfølgende kamp allerede søndag, hvor de tabende pokalfinalister fra Svendborg Rabbits kommer til Aarhus. Efter den kamp venter der dog Bears hele 11 dages kamppause.

Du kan se kampen på Fanseat.

 

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE