Sidste hjemmekamp i Basketligaen

Bakken Bears møder torsdag aften Svendborg Rabbits i sæsonens sidste hjemmekamp i Basketligaen. Bears kommer fra to sejre over Wolfpack, mens Rabbits ikke har spillet siden den 13. februar, da holdet slog EBAA på hjemmebane.

Svendborg Rabbits er pt. på tredjepladsen, men kan både kigge op til Horsens IC på andenpladsen og ned på Næstved og Randers på hhv fjerde- og femtepladsen. En sejr over Bears vil sikre, at Rabbits virkelig lægger pres på de øvrige hold inden de sidste spillerunder. Efter torsdagens kamp har Bears og Rabbits hhv. to og tre Basketligakampe tilbage

Rabbits har et spændende hold med amerikanske Derrick Wilson (17,0 point, 5,0 assists og 5,0 rebounds) som ankermand. Rundt om ham har fynboerne Jeremiah Ingram, som Bears har haft svært ved at styre i de hidtidige opgør, Enouma Ebinum, Zach Charles og de danske landsholdsspillere Peter Møller, Jacob Enevold, Mikkel Plannthin samt den tidligere Bearsspiller, Sebastian Åris, som hyppigst spillende.

Det er fjerde gang i denne sæson de to hold mødes. Bears vandt sikkert (100-70) i november første gang de to hold mødtes. Siden har Bakken Bears vundet to tætte kampe – 81-78 i Svendborg i januar og 89-78 i Aarhus tidligere i februar.

Bears var i mandagens sejr over Wolfpack uden Michel Diouf og Ryan Martin. De to forventes klar torsdag, når Bears skal sætte trumf på førstepladsen i Basketligaens grundspil og sikre sig et grundspil som ubesejret i Vejlby-Risskov Hallen.

Torsdagens kamp er sidste opgave inden onsdagens FIBA Europe Cup 1/8-finale mod Ironi Ness Ziona fra Israel. Det første opgør spilles i Vejlby-Risskov Hallen.

PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
NEWS ARCHIVE