Europæisk kvartfinale blev endestationen for Bakken Bears

Bakken Bears har igen i indeværende sæson gjort god figur på den europæiske scene ved at være en del af slutspillet for andet år i træk. Holdet har leveret mange imponerende og mindeværdige præstationer i dette års udgave af FIBA Europe Cup, men kvartfinalen blev endestationen for danskerne efter et nederlag på udebane til tyske s.Oliver Würzburg på 86-70. De danske mestre vandt det første opgør i Vejlby-Risskov Hallen med et enkelt point, så holdet taber sammenlagt med femten point til de stærke tyskere.

Bjørnene kom egentlig bedst ud til kampen ved at være klart bedst i første periode, hvor man var planmæssigt foran med hele ti point allerede efter fem minutter. Det tyske hjemmehold fra Würzburg sluttede perioden bedre af og hentede ind på Bears-forspringet, og første periode sluttede med en smal Bakken Bears-føring på 27-23. Hjemmeholdet udnyttede desværre dette momentum til at arbejde sig stille og roligt ind i kampen, og de formåede at holde niveau i resten af kampen. Aarhusianerne led under for mange brændte afslutninger, turnovers og for langsomt spil. Stor kredit til tyskerne, der var velorganiseret og bedre på dagen.

Bakken Bears har til trods for exitet ikke desto mindre spillet en fremragende turnering, og holdet vender stærkt tilbage i næste sæson. Holdet kan nu fokusere fuldt ud på Basketligaen, hvor man vil forsøge at hente endnu et mesterskab. Næste opgave bliver fredag den 29. klokken 18:30 på udebane mod Værløse BBK i det andet opgør i kvartfinalen. Bakken Bears fører serien med 1-0 efter en sejr på hjemmebane.

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE