Europæisk kvartfinale blev endestationen for Bakken Bears

Bakken Bears har igen i indeværende sæson gjort god figur på den europæiske scene ved at være en del af slutspillet for andet år i træk. Holdet har leveret mange imponerende og mindeværdige præstationer i dette års udgave af FIBA Europe Cup, men kvartfinalen blev endestationen for danskerne efter et nederlag på udebane til tyske s.Oliver Würzburg på 86-70. De danske mestre vandt det første opgør i Vejlby-Risskov Hallen med et enkelt point, så holdet taber sammenlagt med femten point til de stærke tyskere.

Bjørnene kom egentlig bedst ud til kampen ved at være klart bedst i første periode, hvor man var planmæssigt foran med hele ti point allerede efter fem minutter. Det tyske hjemmehold fra Würzburg sluttede perioden bedre af og hentede ind på Bears-forspringet, og første periode sluttede med en smal Bakken Bears-føring på 27-23. Hjemmeholdet udnyttede desværre dette momentum til at arbejde sig stille og roligt ind i kampen, og de formåede at holde niveau i resten af kampen. Aarhusianerne led under for mange brændte afslutninger, turnovers og for langsomt spil. Stor kredit til tyskerne, der var velorganiseret og bedre på dagen.

Bakken Bears har til trods for exitet ikke desto mindre spillet en fremragende turnering, og holdet vender stærkt tilbage i næste sæson. Holdet kan nu fokusere fuldt ud på Basketligaen, hvor man vil forsøge at hente endnu et mesterskab. Næste opgave bliver fredag den 29. klokken 18:30 på udebane mod Værløse BBK i det andet opgør i kvartfinalen. Bakken Bears fører serien med 1-0 efter en sejr på hjemmebane.

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE