Europæisk kvartfinale blev endestationen for Bakken Bears

Bakken Bears har igen i indeværende sæson gjort god figur på den europæiske scene ved at være en del af slutspillet for andet år i træk. Holdet har leveret mange imponerende og mindeværdige præstationer i dette års udgave af FIBA Europe Cup, men kvartfinalen blev endestationen for danskerne efter et nederlag på udebane til tyske s.Oliver Würzburg på 86-70. De danske mestre vandt det første opgør i Vejlby-Risskov Hallen med et enkelt point, så holdet taber sammenlagt med femten point til de stærke tyskere.

Bjørnene kom egentlig bedst ud til kampen ved at være klart bedst i første periode, hvor man var planmæssigt foran med hele ti point allerede efter fem minutter. Det tyske hjemmehold fra Würzburg sluttede perioden bedre af og hentede ind på Bears-forspringet, og første periode sluttede med en smal Bakken Bears-føring på 27-23. Hjemmeholdet udnyttede desværre dette momentum til at arbejde sig stille og roligt ind i kampen, og de formåede at holde niveau i resten af kampen. Aarhusianerne led under for mange brændte afslutninger, turnovers og for langsomt spil. Stor kredit til tyskerne, der var velorganiseret og bedre på dagen.

Bakken Bears har til trods for exitet ikke desto mindre spillet en fremragende turnering, og holdet vender stærkt tilbage i næste sæson. Holdet kan nu fokusere fuldt ud på Basketligaen, hvor man vil forsøge at hente endnu et mesterskab. Næste opgave bliver fredag den 29. klokken 18:30 på udebane mod Værløse BBK i det andet opgør i kvartfinalen. Bakken Bears fører serien med 1-0 efter en sejr på hjemmebane.

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE