Europæisk kvartfinale blev endestationen for Bakken Bears

Bakken Bears har igen i indeværende sæson gjort god figur på den europæiske scene ved at være en del af slutspillet for andet år i træk. Holdet har leveret mange imponerende og mindeværdige præstationer i dette års udgave af FIBA Europe Cup, men kvartfinalen blev endestationen for danskerne efter et nederlag på udebane til tyske s.Oliver Würzburg på 86-70. De danske mestre vandt det første opgør i Vejlby-Risskov Hallen med et enkelt point, så holdet taber sammenlagt med femten point til de stærke tyskere.

Bjørnene kom egentlig bedst ud til kampen ved at være klart bedst i første periode, hvor man var planmæssigt foran med hele ti point allerede efter fem minutter. Det tyske hjemmehold fra Würzburg sluttede perioden bedre af og hentede ind på Bears-forspringet, og første periode sluttede med en smal Bakken Bears-føring på 27-23. Hjemmeholdet udnyttede desværre dette momentum til at arbejde sig stille og roligt ind i kampen, og de formåede at holde niveau i resten af kampen. Aarhusianerne led under for mange brændte afslutninger, turnovers og for langsomt spil. Stor kredit til tyskerne, der var velorganiseret og bedre på dagen.

Bakken Bears har til trods for exitet ikke desto mindre spillet en fremragende turnering, og holdet vender stærkt tilbage i næste sæson. Holdet kan nu fokusere fuldt ud på Basketligaen, hvor man vil forsøge at hente endnu et mesterskab. Næste opgave bliver fredag den 29. klokken 18:30 på udebane mod Værløse BBK i det andet opgør i kvartfinalen. Bakken Bears fører serien med 1-0 efter en sejr på hjemmebane.

Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen
12 apr 2024

De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen

De unge fra Bakken Bears sikrer klubben førstepladsen Bakken Bears spillede og vandt tirsdag og...
Student Basketball Lounge er allerede mandag
12 apr 2024

Student Basketball Lounge er allerede mandag

Langt over halvdelen af Basketball Student Lounge-billetterne allerede revet væk, så vi glæder os...
NEWS ARCHIVE