Europæisk kvartfinale blev endestationen for Bakken Bears

Bakken Bears har igen i indeværende sæson gjort god figur på den europæiske scene ved at være en del af slutspillet for andet år i træk. Holdet har leveret mange imponerende og mindeværdige præstationer i dette års udgave af FIBA Europe Cup, men kvartfinalen blev endestationen for danskerne efter et nederlag på udebane til tyske s.Oliver Würzburg på 86-70. De danske mestre vandt det første opgør i Vejlby-Risskov Hallen med et enkelt point, så holdet taber sammenlagt med femten point til de stærke tyskere.

Bjørnene kom egentlig bedst ud til kampen ved at være klart bedst i første periode, hvor man var planmæssigt foran med hele ti point allerede efter fem minutter. Det tyske hjemmehold fra Würzburg sluttede perioden bedre af og hentede ind på Bears-forspringet, og første periode sluttede med en smal Bakken Bears-føring på 27-23. Hjemmeholdet udnyttede desværre dette momentum til at arbejde sig stille og roligt ind i kampen, og de formåede at holde niveau i resten af kampen. Aarhusianerne led under for mange brændte afslutninger, turnovers og for langsomt spil. Stor kredit til tyskerne, der var velorganiseret og bedre på dagen.

Bakken Bears har til trods for exitet ikke desto mindre spillet en fremragende turnering, og holdet vender stærkt tilbage i næste sæson. Holdet kan nu fokusere fuldt ud på Basketligaen, hvor man vil forsøge at hente endnu et mesterskab. Næste opgave bliver fredag den 29. klokken 18:30 på udebane mod Værløse BBK i det andet opgør i kvartfinalen. Bakken Bears fører serien med 1-0 efter en sejr på hjemmebane.

Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
NEWS ARCHIVE