2-0 efter hård kamp

Det holdt hårdt, men Bakken Bears fik sejren i den anden DM-kvartfinalekamp, da de forsvarende mestre vandt 98-87 i Søndersøhallen over et velspillende Værløsehold. Bears fører dermed 2-0 og kan kvalificere sig til DM-semifinalerne allerede på søndag, når holdene mødes i den tredje kamp.

Bears spillede uden Tobin Carberry, Tylor Ongwae og Michel Diouf, der alle måtte sidde ude efter at være blevet skadede i onsdagens kamp i Würzburg. Starten af kampen var præget af en masse angreb og knap så meget forsvar fra begge hold. Værløse kom foran 14-7, men fint spil af Sylvester Berg var medvirkende til at Bears hurtigt fik skabt kontakt. En treer af Adama Darboe bragte Bears foran for første gang i kampen (20-18 efter seks minutter), og endnu en treer fra hans hånd var medvirkende til at Bears vandt første periode 30-24.

I starten af anden periode imponerede Bears med et 10-2 run afsluttet af et dunk af Morten Sahlertz, men ved stillingen 40-26 gik udeholdet helt i stå. Værløse fik reduceret til 45-48 som var stillingen ved halvlegspausen – og det uanset at holdets amerikaner Richard Granberry pga fejlproblemer kun spillede seks minutter i første halvleg.

I tredje periode var Værløse i front. Med fem point bragte en velspillende Asbjørn Nerlov hjemmeholdet foran, og først da Thomas Lærke scorede syv point i træk kom Bears igen foran. Treere af Darko Jukic og Ryan Martin sikrede Bears en føring på 71-67 inden sidste periode.

Førnævnte trepointscoring af Jukic blev indledningen på et 24-4 run, der afgjorde kampen. Bears nåede således foran 87-69 efter en rigtig fin defensiv indsats.

Ryan Evans var mest scorende Bearsspiller med 22 point (+8 rebounds), mens Sylvester Berg scorede 17 point. For hjemmeholdet scorede Asbjørn Nerlov 21 point, mens Richard Granberry scorede 20.

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE