Bakken Bears henter komfortabel sejr over Horsens IC og bringer sig foran 3-0 i serien

Bakken Bears og Horsens IC tørnede torsdag aften sammen for tredje gang i dette års finaleserie, da “Bjørnene” tog i mod de gule gæster i Vejlby-Risskov Hallen. De to duellanter fulgtes godt ad i første periode, som Bakken Bears vandt knebent med 23-17. De regerende danske mestre fra Aarhus så sig dog ikke tilbage efterfølgende, og de dominerede udeholdet fra Horsens i resten af kampen. Det var blandt andet takke være dette års MVP i Basketligaen Ryan Evans, der scorede hele 24 point i kampen som holdets samlede topscorer. Bakken Bears vandt kampen overbevisende med 91-62 og bringer sig dermed foran med 3-0 i serien.

Aftenens hjemmekamp var samtidig den potentielt sidste for klublegenden Chris Christoffersen, der har meddelt, at han stopper karrieren efter indeværende sæson. Den 218 centimeter lange bornholmer blev skiftet ind til sidst i fjerde periode og kvitterede med to point. Klublegenden var dog ikke færdig endnu. Med ét minut tilbage af kampen modtog Chris Christoffersen bolden bag trepointslinjen, og hele hallen råbte, at han skulle skyde. Den lange center har ikke ramt en treer i hele sin aktive karriere for Bakken Bears, men han sænkede den naturligvis i sin potentielt sidste hjemmekamp for øjnene af sine trofaste fans i Vejlby-Risskov Hallen til sæsonens største jubelbrøl.

Klublegenden blev efter kampen hyldet for sin lange og glorværdige karriere foran en fortsat fyldt hal med taler fra både Steffen Wich tidligere holdkammerater.

Læs hele referatet her

Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
Mere end en enkelt kvalifikation på spil
24 sep 2022

Mere end en enkelt kvalifikation på spil

Når Bakken Bears søndag kl. 19 løber på banen i Beograd til kampen mod...
NEWS ARCHIVE