Bakken Bears henter komfortabel sejr over Horsens IC og bringer sig foran 3-0 i serien

Bakken Bears og Horsens IC tørnede torsdag aften sammen for tredje gang i dette års finaleserie, da “Bjørnene” tog i mod de gule gæster i Vejlby-Risskov Hallen. De to duellanter fulgtes godt ad i første periode, som Bakken Bears vandt knebent med 23-17. De regerende danske mestre fra Aarhus så sig dog ikke tilbage efterfølgende, og de dominerede udeholdet fra Horsens i resten af kampen. Det var blandt andet takke være dette års MVP i Basketligaen Ryan Evans, der scorede hele 24 point i kampen som holdets samlede topscorer. Bakken Bears vandt kampen overbevisende med 91-62 og bringer sig dermed foran med 3-0 i serien.

Aftenens hjemmekamp var samtidig den potentielt sidste for klublegenden Chris Christoffersen, der har meddelt, at han stopper karrieren efter indeværende sæson. Den 218 centimeter lange bornholmer blev skiftet ind til sidst i fjerde periode og kvitterede med to point. Klublegenden var dog ikke færdig endnu. Med ét minut tilbage af kampen modtog Chris Christoffersen bolden bag trepointslinjen, og hele hallen råbte, at han skulle skyde. Den lange center har ikke ramt en treer i hele sin aktive karriere for Bakken Bears, men han sænkede den naturligvis i sin potentielt sidste hjemmekamp for øjnene af sine trofaste fans i Vejlby-Risskov Hallen til sæsonens største jubelbrøl.

Klublegenden blev efter kampen hyldet for sin lange og glorværdige karriere foran en fortsat fyldt hal med taler fra både Steffen Wich tidligere holdkammerater.

Læs hele referatet her

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE