Bakken Bears henter komfortabel sejr over Horsens IC og bringer sig foran 3-0 i serien

Bakken Bears og Horsens IC tørnede torsdag aften sammen for tredje gang i dette års finaleserie, da “Bjørnene” tog i mod de gule gæster i Vejlby-Risskov Hallen. De to duellanter fulgtes godt ad i første periode, som Bakken Bears vandt knebent med 23-17. De regerende danske mestre fra Aarhus så sig dog ikke tilbage efterfølgende, og de dominerede udeholdet fra Horsens i resten af kampen. Det var blandt andet takke være dette års MVP i Basketligaen Ryan Evans, der scorede hele 24 point i kampen som holdets samlede topscorer. Bakken Bears vandt kampen overbevisende med 91-62 og bringer sig dermed foran med 3-0 i serien.

Aftenens hjemmekamp var samtidig den potentielt sidste for klublegenden Chris Christoffersen, der har meddelt, at han stopper karrieren efter indeværende sæson. Den 218 centimeter lange bornholmer blev skiftet ind til sidst i fjerde periode og kvitterede med to point. Klublegenden var dog ikke færdig endnu. Med ét minut tilbage af kampen modtog Chris Christoffersen bolden bag trepointslinjen, og hele hallen råbte, at han skulle skyde. Den lange center har ikke ramt en treer i hele sin aktive karriere for Bakken Bears, men han sænkede den naturligvis i sin potentielt sidste hjemmekamp for øjnene af sine trofaste fans i Vejlby-Risskov Hallen til sæsonens største jubelbrøl.

Klublegenden blev efter kampen hyldet for sin lange og glorværdige karriere foran en fortsat fyldt hal med taler fra både Steffen Wich tidligere holdkammerater.

Læs hele referatet her

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE