Forsinket bronzekamp lørdag

Bakken Bears tager lørdag imod de hollandske vicemestre fra Donar Groningen. Hollænderne deltager – ligesom de danske mestre – i kvalifikationen til Basketball Champions League, og kampen spilles kun godt en uge inden de første kvalifikationskampe.

Kampen bliver et opgør mellem de to hold, der overraskende nåede semifinalerne i FIBA Europe Cup i 2017/18. Bears tabte til Avellino, mens Donar tabte til et andet italiensk hold, Venezia. Dermed kan man vel konkludere at kampen er en slags forsinket bronzekamp…

Donar Groningen arbejder hen imod kvalifikationskampe mod portugisiske Benfica og derefter – i tilfælde af succes – Mornar Bar fra Montenegro. Bakken Bears møder cypriotiske Keravnos og herefter eventuelt Lietkabelis fra Litauen.

For Bakken Bears er det den fjerde officielle træningskamp efter nederlag mod Hamburg Towers (BBL, Tyskland – 72-93) og sejre over Rostock Seawolves (Pro A, Tyskland – næstbedste række – 91-72) og Södertälje Kings (Sverige, mestre – sejr på 80-75). Spillet har været noget svingende – senest i torsdagens kamp mod Kings, hvor Bears spillede en rigtig fin første halvleg, men en meget ringe tredje periode.

Donar Groningen har en del gengangere fra det hold som Bears mødte i kvalifikationen til Basketball Champions League i 2017, men naturligvis også nye spillere. Blandt de sidstnævnte er guarden Carrington Love, der i sidste sæson var femtemest scorende i den stærke belgiske liga.

Bakken Bears byder inden kampen velkommen til præsentation af sæsonens hold, ligesom der er mulighed for at børn kan spille basketball udenfor Vejlby-Risskov Hallen. Vi åbner dørene allerede kl. 12:00, mens tip off til kampen – hvor der er gratis adgang – er kl. 14:00.

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE