Forsinket bronzekamp lørdag

Bakken Bears tager lørdag imod de hollandske vicemestre fra Donar Groningen. Hollænderne deltager – ligesom de danske mestre – i kvalifikationen til Basketball Champions League, og kampen spilles kun godt en uge inden de første kvalifikationskampe.

Kampen bliver et opgør mellem de to hold, der overraskende nåede semifinalerne i FIBA Europe Cup i 2017/18. Bears tabte til Avellino, mens Donar tabte til et andet italiensk hold, Venezia. Dermed kan man vel konkludere at kampen er en slags forsinket bronzekamp…

Donar Groningen arbejder hen imod kvalifikationskampe mod portugisiske Benfica og derefter – i tilfælde af succes – Mornar Bar fra Montenegro. Bakken Bears møder cypriotiske Keravnos og herefter eventuelt Lietkabelis fra Litauen.

For Bakken Bears er det den fjerde officielle træningskamp efter nederlag mod Hamburg Towers (BBL, Tyskland – 72-93) og sejre over Rostock Seawolves (Pro A, Tyskland – næstbedste række – 91-72) og Södertälje Kings (Sverige, mestre – sejr på 80-75). Spillet har været noget svingende – senest i torsdagens kamp mod Kings, hvor Bears spillede en rigtig fin første halvleg, men en meget ringe tredje periode.

Donar Groningen har en del gengangere fra det hold som Bears mødte i kvalifikationen til Basketball Champions League i 2017, men naturligvis også nye spillere. Blandt de sidstnævnte er guarden Carrington Love, der i sidste sæson var femtemest scorende i den stærke belgiske liga.

Bakken Bears byder inden kampen velkommen til præsentation af sæsonens hold, ligesom der er mulighed for at børn kan spille basketball udenfor Vejlby-Risskov Hallen. Vi åbner dørene allerede kl. 12:00, mens tip off til kampen – hvor der er gratis adgang – er kl. 14:00.

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears
16 maj 2022

Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears

No surprise: Sahlertz er holdspilleren! Hvert år udnævnes Årets Holdspiller i Bakken Bears. Det er...
NEWS ARCHIVE