Forsinket bronzekamp lørdag

Bakken Bears tager lørdag imod de hollandske vicemestre fra Donar Groningen. Hollænderne deltager – ligesom de danske mestre – i kvalifikationen til Basketball Champions League, og kampen spilles kun godt en uge inden de første kvalifikationskampe.

Kampen bliver et opgør mellem de to hold, der overraskende nåede semifinalerne i FIBA Europe Cup i 2017/18. Bears tabte til Avellino, mens Donar tabte til et andet italiensk hold, Venezia. Dermed kan man vel konkludere at kampen er en slags forsinket bronzekamp…

Donar Groningen arbejder hen imod kvalifikationskampe mod portugisiske Benfica og derefter – i tilfælde af succes – Mornar Bar fra Montenegro. Bakken Bears møder cypriotiske Keravnos og herefter eventuelt Lietkabelis fra Litauen.

For Bakken Bears er det den fjerde officielle træningskamp efter nederlag mod Hamburg Towers (BBL, Tyskland – 72-93) og sejre over Rostock Seawolves (Pro A, Tyskland – næstbedste række – 91-72) og Södertälje Kings (Sverige, mestre – sejr på 80-75). Spillet har været noget svingende – senest i torsdagens kamp mod Kings, hvor Bears spillede en rigtig fin første halvleg, men en meget ringe tredje periode.

Donar Groningen har en del gengangere fra det hold som Bears mødte i kvalifikationen til Basketball Champions League i 2017, men naturligvis også nye spillere. Blandt de sidstnævnte er guarden Carrington Love, der i sidste sæson var femtemest scorende i den stærke belgiske liga.

Bakken Bears byder inden kampen velkommen til præsentation af sæsonens hold, ligesom der er mulighed for at børn kan spille basketball udenfor Vejlby-Risskov Hallen. Vi åbner dørene allerede kl. 12:00, mens tip off til kampen – hvor der er gratis adgang – er kl. 14:00.

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
NEWS ARCHIVE