Forsinket bronzekamp lørdag

Bakken Bears tager lørdag imod de hollandske vicemestre fra Donar Groningen. Hollænderne deltager – ligesom de danske mestre – i kvalifikationen til Basketball Champions League, og kampen spilles kun godt en uge inden de første kvalifikationskampe.

Kampen bliver et opgør mellem de to hold, der overraskende nåede semifinalerne i FIBA Europe Cup i 2017/18. Bears tabte til Avellino, mens Donar tabte til et andet italiensk hold, Venezia. Dermed kan man vel konkludere at kampen er en slags forsinket bronzekamp…

Donar Groningen arbejder hen imod kvalifikationskampe mod portugisiske Benfica og derefter – i tilfælde af succes – Mornar Bar fra Montenegro. Bakken Bears møder cypriotiske Keravnos og herefter eventuelt Lietkabelis fra Litauen.

For Bakken Bears er det den fjerde officielle træningskamp efter nederlag mod Hamburg Towers (BBL, Tyskland – 72-93) og sejre over Rostock Seawolves (Pro A, Tyskland – næstbedste række – 91-72) og Södertälje Kings (Sverige, mestre – sejr på 80-75). Spillet har været noget svingende – senest i torsdagens kamp mod Kings, hvor Bears spillede en rigtig fin første halvleg, men en meget ringe tredje periode.

Donar Groningen har en del gengangere fra det hold som Bears mødte i kvalifikationen til Basketball Champions League i 2017, men naturligvis også nye spillere. Blandt de sidstnævnte er guarden Carrington Love, der i sidste sæson var femtemest scorende i den stærke belgiske liga.

Bakken Bears byder inden kampen velkommen til præsentation af sæsonens hold, ligesom der er mulighed for at børn kan spille basketball udenfor Vejlby-Risskov Hallen. Vi åbner dørene allerede kl. 12:00, mens tip off til kampen – hvor der er gratis adgang – er kl. 14:00.

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE