Steffen Wich: Vi fik en røvfuld

Skuffelsen stod malet i ansigterne på Bakken Bears-truppen i Vejlby-Risskov Hallen efter et skuffende nederlag på hjemmebane til cypriotiske Keravnos i Champions League-kvalifikationens andet opgør. Holdet havde sat næsen op efter mere efter en sejr på ni point i den første kamp på Cypern. De danske mestre begyndte også lovende og havde undervejs et samlet forspring på 15 point ved pausen. Der var derfor lagt op til en festlig aften, men “Bjørnene” formåede ikke at holde niveaet efter pausen mod de cypriotiske mestre, der var betydeligt bedre i alle spillets facetter. Head coach Steffen Wich lagde derfor heller ikke fingre i mellem efter kampen, da han blev skulle evaluere på kampen:

”Der er katastrofer, og så er der katastrofer. Det her var katastrofalt basketball i anden halvleg. Vi spiller nogenlunde fornuftigt i starten af kampen og har nogenlunde godt flow i tingene, men så fryser vi lige lidt, og de vinder 14-5 i de sidste par minutter, og det koster. I anden halvleg kommer vi rigtig skævt i gang. Alle beslutninger går ikke vores vej, men vi kommer alligevel lidt igen og udligner til 57-57. Men derfra var der ikke mere at komme efter i hverken hovedet eller benene.”

Head coach Steffen Wich påtager sig dog alt ansvaret for aftenens indsats og pointerer, at det gælder om at komme videre, hvor den danske liga og FIBA Europe Cup står på menuen:

“Det er selvfølgelig mit ansvar og min skyld, men nu skal vi lige have snakket tingene igennem og lade det bundfælde sig. Vi fik en røvfuld i slutningen af kampen, og det må vi prøve at kigge og lære af. Vi så generelt trætte ud i begge ender ad banen. Nu skal vi have evalueret, og så skal vi blive klar til sæsonen i den danske liga og FIBA Europe Cup”

Bakken Bears åbner den danske liga søndag den 22. klokken 14:30 i Hadsten Hallen mod Stevnsgade.

19 maj 2022

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE