Steffen Wich: Vi fik en røvfuld

Skuffelsen stod malet i ansigterne på Bakken Bears-truppen i Vejlby-Risskov Hallen efter et skuffende nederlag på hjemmebane til cypriotiske Keravnos i Champions League-kvalifikationens andet opgør. Holdet havde sat næsen op efter mere efter en sejr på ni point i den første kamp på Cypern. De danske mestre begyndte også lovende og havde undervejs et samlet forspring på 15 point ved pausen. Der var derfor lagt op til en festlig aften, men “Bjørnene” formåede ikke at holde niveaet efter pausen mod de cypriotiske mestre, der var betydeligt bedre i alle spillets facetter. Head coach Steffen Wich lagde derfor heller ikke fingre i mellem efter kampen, da han blev skulle evaluere på kampen:

”Der er katastrofer, og så er der katastrofer. Det her var katastrofalt basketball i anden halvleg. Vi spiller nogenlunde fornuftigt i starten af kampen og har nogenlunde godt flow i tingene, men så fryser vi lige lidt, og de vinder 14-5 i de sidste par minutter, og det koster. I anden halvleg kommer vi rigtig skævt i gang. Alle beslutninger går ikke vores vej, men vi kommer alligevel lidt igen og udligner til 57-57. Men derfra var der ikke mere at komme efter i hverken hovedet eller benene.”

Head coach Steffen Wich påtager sig dog alt ansvaret for aftenens indsats og pointerer, at det gælder om at komme videre, hvor den danske liga og FIBA Europe Cup står på menuen:

“Det er selvfølgelig mit ansvar og min skyld, men nu skal vi lige have snakket tingene igennem og lade det bundfælde sig. Vi fik en røvfuld i slutningen af kampen, og det må vi prøve at kigge og lære af. Vi så generelt trætte ud i begge ender ad banen. Nu skal vi have evalueret, og så skal vi blive klar til sæsonen i den danske liga og FIBA Europe Cup”

Bakken Bears åbner den danske liga søndag den 22. klokken 14:30 i Hadsten Hallen mod Stevnsgade.

Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE