Steffen Wich: Vi fik en røvfuld

Skuffelsen stod malet i ansigterne på Bakken Bears-truppen i Vejlby-Risskov Hallen efter et skuffende nederlag på hjemmebane til cypriotiske Keravnos i Champions League-kvalifikationens andet opgør. Holdet havde sat næsen op efter mere efter en sejr på ni point i den første kamp på Cypern. De danske mestre begyndte også lovende og havde undervejs et samlet forspring på 15 point ved pausen. Der var derfor lagt op til en festlig aften, men “Bjørnene” formåede ikke at holde niveaet efter pausen mod de cypriotiske mestre, der var betydeligt bedre i alle spillets facetter. Head coach Steffen Wich lagde derfor heller ikke fingre i mellem efter kampen, da han blev skulle evaluere på kampen:

”Der er katastrofer, og så er der katastrofer. Det her var katastrofalt basketball i anden halvleg. Vi spiller nogenlunde fornuftigt i starten af kampen og har nogenlunde godt flow i tingene, men så fryser vi lige lidt, og de vinder 14-5 i de sidste par minutter, og det koster. I anden halvleg kommer vi rigtig skævt i gang. Alle beslutninger går ikke vores vej, men vi kommer alligevel lidt igen og udligner til 57-57. Men derfra var der ikke mere at komme efter i hverken hovedet eller benene.”

Head coach Steffen Wich påtager sig dog alt ansvaret for aftenens indsats og pointerer, at det gælder om at komme videre, hvor den danske liga og FIBA Europe Cup står på menuen:

“Det er selvfølgelig mit ansvar og min skyld, men nu skal vi lige have snakket tingene igennem og lade det bundfælde sig. Vi fik en røvfuld i slutningen af kampen, og det må vi prøve at kigge og lære af. Vi så generelt trætte ud i begge ender ad banen. Nu skal vi have evalueret, og så skal vi blive klar til sæsonen i den danske liga og FIBA Europe Cup”

Bakken Bears åbner den danske liga søndag den 22. klokken 14:30 i Hadsten Hallen mod Stevnsgade.

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE