Bears åbner sæsonen i Hadsten

De forsvarende mestre fra Bakken Bears spiller søndag åbningskampen i Basketligaen 2019/20, når holdet på hjemmebane tager imod Copenhagen Basketball. Bears kan ikke undgå at tage favoritrollen, men dels spilles kampen i kølvandet på to europæiske kampe inklusive lange rejser og dels har Copenhagen et spændende hold, der lover meget mere end sidste sæsons placering i den tunge ende af Basketligaens Pro B.

Copenhagen Basketball – det tidligere Stevnsgade – har et rigtig interessant hold med etablerede danske spillere, unge talenter og dygtige udlændinge. Vi nævner i flæng Alonzo Brooks (amerikanske Stevnsgade-legende), Marius Kasiulevicius (litauisk trepointskytte, tidligere Næstved), Patrick Burke (amerikansk forward med erfaring fra Australien) samt de talentfulde unge danske spillere Igor Bakic, Filip Rajovic og Stefan Jevric. Der er meget spændende materiale – også endnu yngre danske spillere – at arbejde med for coachteamet, der består af Mladen Ostojic og Igor Gavrilovic. Eneste bet er, at Boris Vukicevic kort inden sæsonstarten forlod københavnerne for at rykke til Horsens.

Bakken Bears skal spille åbningskampen blot 44 timer efter holdet senest var i kamp. Det skete i forbindelse med kvalifikationskampen til Basketball Champions League. Og blot 72 timer inden den kamp spillede holdet i Cypern og havde en 17 timers rejse hjem.

Bakken Bears åbner sæsonen på en alternativ hjemmebane. Som led i samarbejdet med basketballklubberne i Aarhus, har klubben valgt at flytte udvalgte hjemmekampe til disses hjemmebane, og kampen mod Copenhagen spilles således i Hadsten, hvor de lokale Hawks har satte alle sejl til for at skabe en attraktiv ramme for kampen, der spilles i Hadstenhallen.

Der er tip off kl. 14:30.

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE