Lokalopgør fredag

Hvis man nogensinde har kunnet tale om lokalopgør, så er det når Bakken Bears fredag spiller i Basketligaen. Modstanderen er Elite Basketball Akademi Aarhus (EBAA), der, som navnet siger, er et udviklingshold med formål at optimere talentudviklingen. EBAA har også hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen, og er der et hold som EBAA gerne vil drille, så er det Bakken Bears. Her vil håneretten være vigtigere end pointene i tabellen.

I forhold til sidste sæson, hvor EBAA vandt Pro B, er topscorer David Kristensen taget på college i USA, mens Sylvester Berg, der gav holdet et løft i den sidste halvdel af sæsonen, er draget til Spanien. Ind er kommet Nadir Alston, der dels bidrager som træner for de endnu yngre talenter og dels fylder op under kurven ved siden af holdets topscorer Keane Thomann.

EBAA har tre spillere, der har dobbeltlicens – det betyder, at de kan spille for både EBAA og Bakken Bears (dog ikke i samme kamp). Det drejer sig om Anton Harbo, Liam Churchill og Magnus Møllgaard. Det bliver ”dagsformen”, der afgør hvilket af de to hold de spiller på i dagens kamp.

EBAA har haft en svær start på sæsonen med tre nederlag i lige så mange kampe. Det skal dog noteres, at det har været imod sidste sæsons nummer to, tre og fire.

Bears er startet sæsonen med tre sejre i tre kampe, og har dermed samlet sig selv op siden det skuffende nederlag på hjemmebane imod cypriotiske Keravnos i Basketball Champions League. EBAA-kampen er den sidste inden Bears onsdag den 23. oktober åbner gruppespillet i FIBA Europe Cup mod Egis Körmend fra Ungarn.

Der er tip off fredag kl. 17:30 i Vejlby-Risskov Hallen. Billetter kan købes på https://billet.bakkenbears.com/

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE