Lokalopgør fredag

Hvis man nogensinde har kunnet tale om lokalopgør, så er det når Bakken Bears fredag spiller i Basketligaen. Modstanderen er Elite Basketball Akademi Aarhus (EBAA), der, som navnet siger, er et udviklingshold med formål at optimere talentudviklingen. EBAA har også hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen, og er der et hold som EBAA gerne vil drille, så er det Bakken Bears. Her vil håneretten være vigtigere end pointene i tabellen.

I forhold til sidste sæson, hvor EBAA vandt Pro B, er topscorer David Kristensen taget på college i USA, mens Sylvester Berg, der gav holdet et løft i den sidste halvdel af sæsonen, er draget til Spanien. Ind er kommet Nadir Alston, der dels bidrager som træner for de endnu yngre talenter og dels fylder op under kurven ved siden af holdets topscorer Keane Thomann.

EBAA har tre spillere, der har dobbeltlicens – det betyder, at de kan spille for både EBAA og Bakken Bears (dog ikke i samme kamp). Det drejer sig om Anton Harbo, Liam Churchill og Magnus Møllgaard. Det bliver ”dagsformen”, der afgør hvilket af de to hold de spiller på i dagens kamp.

EBAA har haft en svær start på sæsonen med tre nederlag i lige så mange kampe. Det skal dog noteres, at det har været imod sidste sæsons nummer to, tre og fire.

Bears er startet sæsonen med tre sejre i tre kampe, og har dermed samlet sig selv op siden det skuffende nederlag på hjemmebane imod cypriotiske Keravnos i Basketball Champions League. EBAA-kampen er den sidste inden Bears onsdag den 23. oktober åbner gruppespillet i FIBA Europe Cup mod Egis Körmend fra Ungarn.

Der er tip off fredag kl. 17:30 i Vejlby-Risskov Hallen. Billetter kan købes på https://billet.bakkenbears.com/

 

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE