Lokalopgør fredag

Hvis man nogensinde har kunnet tale om lokalopgør, så er det når Bakken Bears fredag spiller i Basketligaen. Modstanderen er Elite Basketball Akademi Aarhus (EBAA), der, som navnet siger, er et udviklingshold med formål at optimere talentudviklingen. EBAA har også hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen, og er der et hold som EBAA gerne vil drille, så er det Bakken Bears. Her vil håneretten være vigtigere end pointene i tabellen.

I forhold til sidste sæson, hvor EBAA vandt Pro B, er topscorer David Kristensen taget på college i USA, mens Sylvester Berg, der gav holdet et løft i den sidste halvdel af sæsonen, er draget til Spanien. Ind er kommet Nadir Alston, der dels bidrager som træner for de endnu yngre talenter og dels fylder op under kurven ved siden af holdets topscorer Keane Thomann.

EBAA har tre spillere, der har dobbeltlicens – det betyder, at de kan spille for både EBAA og Bakken Bears (dog ikke i samme kamp). Det drejer sig om Anton Harbo, Liam Churchill og Magnus Møllgaard. Det bliver ”dagsformen”, der afgør hvilket af de to hold de spiller på i dagens kamp.

EBAA har haft en svær start på sæsonen med tre nederlag i lige så mange kampe. Det skal dog noteres, at det har været imod sidste sæsons nummer to, tre og fire.

Bears er startet sæsonen med tre sejre i tre kampe, og har dermed samlet sig selv op siden det skuffende nederlag på hjemmebane imod cypriotiske Keravnos i Basketball Champions League. EBAA-kampen er den sidste inden Bears onsdag den 23. oktober åbner gruppespillet i FIBA Europe Cup mod Egis Körmend fra Ungarn.

Der er tip off fredag kl. 17:30 i Vejlby-Risskov Hallen. Billetter kan købes på https://billet.bakkenbears.com/

 

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE