Sejrsrække skal forlænges

Bakken Bears skal søndag forsøge at forlænge stimen af Basketligakampe uden nederlag. Kan Bears slå Værløse vil rækken af sejre nå op på otte og dermed nærme sig Randers på rækkens førsteplads. Cimbria ligger nummer et med ni sejre i ti kampe.

Modstanderen fra Værløse spiller deres anden sæson i Basketligaen, og holdet er blandt favoritterne til at vinde Pro B. Værløse har hentet to sejre i deres første otte kampe, og har – bl.a takket være en indbyrdes sejr – snor i Wolfpack, der fører Pro B. EBAA er også blevet besejret 79-73 i Vejlby-Risskov Hallen i starten af november. I den seneste kamp blev det til nederlag i en tæt kamp mod ligaens førerhold Randers Cimbria (91-102).

Selvom Værløses hold består af unge danske spillere, primært fra egen ungdomsafdeling, er topscoreren og rebounderen amerikansk og hedder Evan Fisher. Et gennemsnit på 18,0 point og 9,1 rebounds er intet mindre end imponerende og blandt de højeste i ligaen. Og det er sket gennem flotte scoringsprocenter – 55,0 fra 2-pointsdistancen, 34,8 bag trepointslinjen og 87,5 fra straffelinjen.

Også de danske spiller gør det godt. Martin Poulsen, der bl.a tidligere har spillet i Hørsholm, snitter 15,4 point og Adam Heede-Andersen scorer 13,7 point pr. kamp og har 4,4 assists. Endeligt snitter Asbjørn Nerlov også et tocifret antal point – 11,7 point foruden 2,7 assists.

For Bakken Bears handler det om at fortsætte de gode takter fra onsdagens kamp mod Egis Körmend. Det ungarske hold blev besejret efter en god holdindsats. Der er stadig plads til forbedring i reboundspillet, men tilgangen af den amerikanske guard Nimrod Hilliard viste sig effektiv eftersom han blev topscorer med 19 point på bare ti skud.

Samtidig med at Bears skal fokusere på at vinde kampene i Basketligaen, skal holdet også sikre at Værløsekampen bliver en god optakt til onsdagens kamp i Finland, hvor Bears kan kvalificere sig videre til anden runde af FIBA Europe Cup.

Der er tip off kl. 14:00 – billetter kan købes på https://billet.bakkenbears.com/

Efter kampen spilles endnu en Basketligakamp i Vejlby-Risskov Hallen. EBAA møder BK Amager i et opgør, hvor EBAA skal forsøge at vinde sin anden kamp i træk efter holdet i sidste uge vandt over Copenhagen.

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
NEWS ARCHIVE