Steffen Wich: Vi ramte den lige i lagkagen

Bakken Bears spillede onsdag aften sin første kamp i FIBA Europe Cups andet gruppespil. Her tog de danske mestre imod de tyske gæster fra Medi Bayreuth, og udeholdet fik sin sag for. “Bjørnene” leverede fire perioder med høj kvalitet i både forsvarsspillet og angrebsspillet. I forsvaret var man altdominerende i reboundspillet og i angrebet havde holdet fremragende scoringsprocenter. Dette var vel bedst illustreret med senegalesiske Michel Diouf, der var fremragende skydende bag trepointslinjen med fem træffere på blot syv skudforsøg og 22 point i alt. Bakken Bears vandt derfor kampen med imponerende 110 – 92. Head coach Steffen Wich var også ovenud tilfreds med sit hold efter kampen:

”Vi eksekverede fremragende i dag i samtlige perioder og på samtlige parametre. Vi spillede med den helt rigtige mentalitet og indstilling i aften. Det var jeg enormt glad for at se, og jeg er stolt af gutterne for den indsats, de leverede. Vi havde den helt rigtige game plan klar, og vi udførte den flot.” – udtalte Steffen Wich efter kampen og fortsatte:

“Jeg synes, det er ekstraordinært, at vi i anden runde scorer 110 point mod en kompetent modstander. Vi ramte den lige i lagkagen i aften, og vi skyder nogle rigtige gode procenter, hvilket naturligvis er medvirkende til at hive sejren hjem. Men det vidner også om den kvalitet, vi har på holdet. Vi spiller også en disciplineret kamp i forsvaret, hvor vi dominerede rebound-spillet. Det er naturligvis meget, at de scorer 92 point, men det er vigtigt at have med i ligningen, at der er mange boldbesiddelser i en kamp med så højt et tempo som i aften.”

Ryan Evans blev kampens mest scorende med 26 point. Michel Diouf og Darko Jukic fulgte tæt efter med henholdsvis 22 og 21 point.

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE