Steffen Wich: Vi ramte den lige i lagkagen

Bakken Bears spillede onsdag aften sin første kamp i FIBA Europe Cups andet gruppespil. Her tog de danske mestre imod de tyske gæster fra Medi Bayreuth, og udeholdet fik sin sag for. “Bjørnene” leverede fire perioder med høj kvalitet i både forsvarsspillet og angrebsspillet. I forsvaret var man altdominerende i reboundspillet og i angrebet havde holdet fremragende scoringsprocenter. Dette var vel bedst illustreret med senegalesiske Michel Diouf, der var fremragende skydende bag trepointslinjen med fem træffere på blot syv skudforsøg og 22 point i alt. Bakken Bears vandt derfor kampen med imponerende 110 – 92. Head coach Steffen Wich var også ovenud tilfreds med sit hold efter kampen:

”Vi eksekverede fremragende i dag i samtlige perioder og på samtlige parametre. Vi spillede med den helt rigtige mentalitet og indstilling i aften. Det var jeg enormt glad for at se, og jeg er stolt af gutterne for den indsats, de leverede. Vi havde den helt rigtige game plan klar, og vi udførte den flot.” – udtalte Steffen Wich efter kampen og fortsatte:

“Jeg synes, det er ekstraordinært, at vi i anden runde scorer 110 point mod en kompetent modstander. Vi ramte den lige i lagkagen i aften, og vi skyder nogle rigtige gode procenter, hvilket naturligvis er medvirkende til at hive sejren hjem. Men det vidner også om den kvalitet, vi har på holdet. Vi spiller også en disciplineret kamp i forsvaret, hvor vi dominerede rebound-spillet. Det er naturligvis meget, at de scorer 92 point, men det er vigtigt at have med i ligningen, at der er mange boldbesiddelser i en kamp med så højt et tempo som i aften.”

Ryan Evans blev kampens mest scorende med 26 point. Michel Diouf og Darko Jukic fulgte tæt efter med henholdsvis 22 og 21 point.

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE