Steffen Wich: Vi ramte den lige i lagkagen

Bakken Bears spillede onsdag aften sin første kamp i FIBA Europe Cups andet gruppespil. Her tog de danske mestre imod de tyske gæster fra Medi Bayreuth, og udeholdet fik sin sag for. “Bjørnene” leverede fire perioder med høj kvalitet i både forsvarsspillet og angrebsspillet. I forsvaret var man altdominerende i reboundspillet og i angrebet havde holdet fremragende scoringsprocenter. Dette var vel bedst illustreret med senegalesiske Michel Diouf, der var fremragende skydende bag trepointslinjen med fem træffere på blot syv skudforsøg og 22 point i alt. Bakken Bears vandt derfor kampen med imponerende 110 – 92. Head coach Steffen Wich var også ovenud tilfreds med sit hold efter kampen:

”Vi eksekverede fremragende i dag i samtlige perioder og på samtlige parametre. Vi spillede med den helt rigtige mentalitet og indstilling i aften. Det var jeg enormt glad for at se, og jeg er stolt af gutterne for den indsats, de leverede. Vi havde den helt rigtige game plan klar, og vi udførte den flot.” – udtalte Steffen Wich efter kampen og fortsatte:

“Jeg synes, det er ekstraordinært, at vi i anden runde scorer 110 point mod en kompetent modstander. Vi ramte den lige i lagkagen i aften, og vi skyder nogle rigtige gode procenter, hvilket naturligvis er medvirkende til at hive sejren hjem. Men det vidner også om den kvalitet, vi har på holdet. Vi spiller også en disciplineret kamp i forsvaret, hvor vi dominerede rebound-spillet. Det er naturligvis meget, at de scorer 92 point, men det er vigtigt at have med i ligningen, at der er mange boldbesiddelser i en kamp med så højt et tempo som i aften.”

Ryan Evans blev kampens mest scorende med 26 point. Michel Diouf og Darko Jukic fulgte tæt efter med henholdsvis 22 og 21 point.

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears
16 maj 2022

Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears

No surprise: Sahlertz er holdspilleren! Hvert år udnævnes Årets Holdspiller i Bakken Bears. Det er...
NEWS ARCHIVE