Bears jagter revanche og pokalfinale fredag

I mandags spillede Bakken Bears og Randers Cimbria topopgør i Basketligaen, og fredag mødes de to hold igen i Arena Randers, når det gælder semifinalen i pokalturneringen. Randrusianerne var senest i finalen i 2014/15, mens seneste finaledeltagelse for Bears var i 2017/18.

Pokalsemifinalen afgøres over bare en enkelt kamp, mens Bears skal jagte revanche efter mandagens nederlag på 80-81, skal Randers ride videre på bølgen, som sejren i en godt fyldt hal har givet dem.

Det var især randrusianernes store folk, der satte sig på mandagens kamp. Brantley Bynum scorede 25 point (på 11 skud) og tog 9 rebounds, mens Jonathan Jeanne scorede 20, tog 12 rebounds og supplerede med 4 assists. Bears skal uden tvivl have bedre fat inside, hvis holdet skal nå pokalfinalen. På guardpladserne har Randers mere at hente. Chris Nielsen er stadig præget af en fingerskade og spillede blot syv minutter, og Corey Silverstrom og Alan Voskuil har også flere point i sig end de viste i mandags.

Omvendt kan Bears forhåbentlig have Adama Darboe tilbage efter en skadespause, hvilket måske kan hjælpe på holdets angrebsspil, der især i anden og tredje periode haltede noget. Her scorede Bears hhv 12 og 15 point.

Bears skal levere en mere stabil indsats end i mandagens opgør, hvor holdet i periode spillede rigtig fin basketball, men især i tredje periode slet ikke kunne følge med, da hjemmeholdet åbnede for de tempomæssige sluser. Bears fik først for sent korrigeret, og selvom holdet var tæt på at indhente Cimbria, så faldt den sidste trepointscoring først med 0,6 sekunder igen af kampen og dermed havde Bears ikke en reel mulighed for at vinde til allersidst.

Der er tip off kl. 18:30 i Arena Randers. Kampens gevinst hedder altså en pokalfinaleplads – finalen spilles den 8. februar i Horsens. Modstanderen bliver vinderen af lørdagens anden semifinale, hvor Næstved tager imod Horsens IC.

 

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE