Nederlag i flot kulisse

For anden gang på 12 dage tabte Bakken Bears et Basketligaopgør til Randers Cimbria. Randrusianerne vandt 96-84 i en kamp, der blev spillet i en fremragende kulisse i en stopfyldt Arena Randers. Hjemmeholdet var bedst ude af starthullerne, og det kom Bears sig aldrig over. Med nederlaget overhales bjørnene af både Randers Cimbria og Horsens IC, der fik vendt et truende nederlag i Svendborg.

Cimbria kom flyvende fra start – opsatte på at vise de 800 tilskuere at de spiller med om mesterskabet og på at få revanche overfor Bakken Bears, der i sidste uge slog Cimbria i pokalsemifinalen. Hele seks treere scorede hjemmeholdet i første periode, og så fulgte de op med fastbreakscoringer for resten. Bears sluttede perioden bedst, så Cimbria blot førte 33-27 efter 10 minutter.

Bears reducerede til 31-33 i starten af anden periode, men så gik det stærkt: Et 12-2 run af hjemmeholdet skabte luft, og det kom Bears aldrig tilbage fra. Bjørnene var tættest på ved 41-48, men så sluttede Randers med score periodens sidste otte point.

I anden halvleg kom Bakken Bears aldrig tættere på end at være bagud med ti point, og få minutter før tid fik randrusianerne føringen op på 20 point inden Bears sluttede bedst af, hvilket kan vise sig nyttigt i fald de to hold slutter med lige mange point (hvor indbyrdes kampe er afgørende).

Topscorer for Bakken Bears blev Chris Ortiz (16 point, 8 rebounds), mens Adama Darboe (12 point, 5 assists), Ryan Evans (11 point) og Thomas Lærke (10 point) fulgte efter. For randrusianerne scorede Josh Fortune mest (27 point, 7 rebounds, 6 assists), mens Jonathan Jeanne (24 point, 11 rebounds) fulgte trop.

Bakken Bears spiller igen på onsdag, når det gælder femte spillerunde i FIBA Europe Cup. Her kommer belgiske Spirou Charleroi på besøg i en must-win kamp.

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE