Vigtigt søndagsopgør i Næstved

Søndag aften spiller Bakken Bears Basketligakamp på udebane mod Team Fog Næstved. Det er fjerde gang holdene mødes, og der er pres på Bakken Bears, hvis der skal holdes snor i de øvrige tophold i ligaen, Horsens IC og især Randers Cimbria.

Det er fjerde og sidste grundspilsopgør mellem Næstved og Bears. Bears vandt 93-76 i Næstved i starten af oktober, mens de to hjemmekampe i december blev vundet med 95-79 og 91-72. Næstved har dog skiftet ud på holdet i løbet af sæsonen, og holdet er stærkere end på noget tidspunkt tidligere i denne sæson. Således har Næstved for nyligt spillet to helt tætte kampe mod Horsens IC, ligesom det blev en sikker sejr over Wolfpack i holdets seneste kamp – et Wolfpack-hold som Bears tidligere har tabt til.

Næstved har 10 sejre efter 19 kampe – a point med Svendborg Rabbits, der dog har spillet en kamp færre. Der er fire sejre op til Bears, fem til Horsens IC og seks til Randers Cimbria øverst i tabellen, så det ser ud som om Næstveds resultatmæssige mål i resten af grundspillet bliver at forsøge at overhale Svendborg, så holdet sikrer sig hjemmebanefordel i kvartfinaleserien.

Næstved har senest hentet Aleksandar Solokovic ind. Han skal dele guardpladsen med Jahmal Jones, og har gjort det glimrende i de første kampe han har spillet. Topscorer for Næstved er den østrigske forward Carlos Mateo (19,5 point pr. kamp). Holdets bedste rebounder er Zarko Jukic (8,7 rebounds) – det bliver til endnu et brødreopgør med Bakken Bears’ Darko.

For Bears ligger Næstvedkampen mellem to ekstremt vigtige europæiske kampe – sejren over Spirou i onsdags og den altafgørende kamp mod Benfica næste onsdag. Og efter Benfica følger en pokalfinale mod Horsens IC – der er højdepunkter nok for Bearsspillerne.

Der er tip off kl. 18:30 i Arena Næstved – kampen kan ses på Fanseat.

19 maj 2022

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE