Vigtigt søndagsopgør i Næstved

Søndag aften spiller Bakken Bears Basketligakamp på udebane mod Team Fog Næstved. Det er fjerde gang holdene mødes, og der er pres på Bakken Bears, hvis der skal holdes snor i de øvrige tophold i ligaen, Horsens IC og især Randers Cimbria.

Det er fjerde og sidste grundspilsopgør mellem Næstved og Bears. Bears vandt 93-76 i Næstved i starten af oktober, mens de to hjemmekampe i december blev vundet med 95-79 og 91-72. Næstved har dog skiftet ud på holdet i løbet af sæsonen, og holdet er stærkere end på noget tidspunkt tidligere i denne sæson. Således har Næstved for nyligt spillet to helt tætte kampe mod Horsens IC, ligesom det blev en sikker sejr over Wolfpack i holdets seneste kamp – et Wolfpack-hold som Bears tidligere har tabt til.

Næstved har 10 sejre efter 19 kampe – a point med Svendborg Rabbits, der dog har spillet en kamp færre. Der er fire sejre op til Bears, fem til Horsens IC og seks til Randers Cimbria øverst i tabellen, så det ser ud som om Næstveds resultatmæssige mål i resten af grundspillet bliver at forsøge at overhale Svendborg, så holdet sikrer sig hjemmebanefordel i kvartfinaleserien.

Næstved har senest hentet Aleksandar Solokovic ind. Han skal dele guardpladsen med Jahmal Jones, og har gjort det glimrende i de første kampe han har spillet. Topscorer for Næstved er den østrigske forward Carlos Mateo (19,5 point pr. kamp). Holdets bedste rebounder er Zarko Jukic (8,7 rebounds) – det bliver til endnu et brødreopgør med Bakken Bears’ Darko.

For Bears ligger Næstvedkampen mellem to ekstremt vigtige europæiske kampe – sejren over Spirou i onsdags og den altafgørende kamp mod Benfica næste onsdag. Og efter Benfica følger en pokalfinale mod Horsens IC – der er højdepunkter nok for Bearsspillerne.

Der er tip off kl. 18:30 i Arena Næstved – kampen kan ses på Fanseat.

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE