Vigtigt søndagsopgør i Næstved

Søndag aften spiller Bakken Bears Basketligakamp på udebane mod Team Fog Næstved. Det er fjerde gang holdene mødes, og der er pres på Bakken Bears, hvis der skal holdes snor i de øvrige tophold i ligaen, Horsens IC og især Randers Cimbria.

Det er fjerde og sidste grundspilsopgør mellem Næstved og Bears. Bears vandt 93-76 i Næstved i starten af oktober, mens de to hjemmekampe i december blev vundet med 95-79 og 91-72. Næstved har dog skiftet ud på holdet i løbet af sæsonen, og holdet er stærkere end på noget tidspunkt tidligere i denne sæson. Således har Næstved for nyligt spillet to helt tætte kampe mod Horsens IC, ligesom det blev en sikker sejr over Wolfpack i holdets seneste kamp – et Wolfpack-hold som Bears tidligere har tabt til.

Næstved har 10 sejre efter 19 kampe – a point med Svendborg Rabbits, der dog har spillet en kamp færre. Der er fire sejre op til Bears, fem til Horsens IC og seks til Randers Cimbria øverst i tabellen, så det ser ud som om Næstveds resultatmæssige mål i resten af grundspillet bliver at forsøge at overhale Svendborg, så holdet sikrer sig hjemmebanefordel i kvartfinaleserien.

Næstved har senest hentet Aleksandar Solokovic ind. Han skal dele guardpladsen med Jahmal Jones, og har gjort det glimrende i de første kampe han har spillet. Topscorer for Næstved er den østrigske forward Carlos Mateo (19,5 point pr. kamp). Holdets bedste rebounder er Zarko Jukic (8,7 rebounds) – det bliver til endnu et brødreopgør med Bakken Bears’ Darko.

For Bears ligger Næstvedkampen mellem to ekstremt vigtige europæiske kampe – sejren over Spirou i onsdags og den altafgørende kamp mod Benfica næste onsdag. Og efter Benfica følger en pokalfinale mod Horsens IC – der er højdepunkter nok for Bearsspillerne.

Der er tip off kl. 18:30 i Arena Næstved – kampen kan ses på Fanseat.

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE