Bakken Bears forlænger med profil

’Det har været rigtig højt prioriteret at forlænge aftalen med Tylor Ongwae. Tylor er om nogen personificeringen af det Bakken Bears gerne vil stå for – i forsvarsspillet er han modstandernes skræk, mens han angrebsmæssigt leverer fantastiske højdepunkter.’

Sportsdirektør Michael Piloz holder sig ikke tilbage med de positive ord efter kontraktforlængelsen med holdets kenyanske profil Tylor Ongwae. Den 28-årige forward skal dermed efter sommerferien i gang med sin tredje sæson for Bakken Bears. Ongwae er noteret for 89 kampe og har i gennemsnit scoret 10,4 point pr. kamp.

’Jeg er glad for at komme tilbage til min tredje sæson. Det har været en fantastisk rejse, og med den uforudsete måde sæsonen er sluttet på, synes jeg vi har noget endnu større at spille for i næste sæson’, siger den kenyanske landsholdsspiller.

Bakken Bears sluttede 2019/20-sæsonen den 11. marts, da holdet vandt i Minsk og dermed kvalificerede sig til semifinalerne i FIBA Europe Cup. De europæiske semifinaler er pga. Covid-19 situationen udsat til afvikling tidligst i september, mens der af samme grund ikke spilles flere kampe i Basketligaen.

Inden han kom til Danmark i sommeren 2018 har Tylor Onwae bl.a. spillet for University of Louisiana at Monroe (USA), Solna (Sverige), Taranaki (New Zealand) og Massagno (Schweiz).

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE