Bakken Bears forlænger med profil

’Det har været rigtig højt prioriteret at forlænge aftalen med Tylor Ongwae. Tylor er om nogen personificeringen af det Bakken Bears gerne vil stå for – i forsvarsspillet er han modstandernes skræk, mens han angrebsmæssigt leverer fantastiske højdepunkter.’

Sportsdirektør Michael Piloz holder sig ikke tilbage med de positive ord efter kontraktforlængelsen med holdets kenyanske profil Tylor Ongwae. Den 28-årige forward skal dermed efter sommerferien i gang med sin tredje sæson for Bakken Bears. Ongwae er noteret for 89 kampe og har i gennemsnit scoret 10,4 point pr. kamp.

’Jeg er glad for at komme tilbage til min tredje sæson. Det har været en fantastisk rejse, og med den uforudsete måde sæsonen er sluttet på, synes jeg vi har noget endnu større at spille for i næste sæson’, siger den kenyanske landsholdsspiller.

Bakken Bears sluttede 2019/20-sæsonen den 11. marts, da holdet vandt i Minsk og dermed kvalificerede sig til semifinalerne i FIBA Europe Cup. De europæiske semifinaler er pga. Covid-19 situationen udsat til afvikling tidligst i september, mens der af samme grund ikke spilles flere kampe i Basketligaen.

Inden han kom til Danmark i sommeren 2018 har Tylor Onwae bl.a. spillet for University of Louisiana at Monroe (USA), Solna (Sverige), Taranaki (New Zealand) og Massagno (Schweiz).

 

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE