Bakken Bears forlænger med profil

’Det har været rigtig højt prioriteret at forlænge aftalen med Tylor Ongwae. Tylor er om nogen personificeringen af det Bakken Bears gerne vil stå for – i forsvarsspillet er han modstandernes skræk, mens han angrebsmæssigt leverer fantastiske højdepunkter.’

Sportsdirektør Michael Piloz holder sig ikke tilbage med de positive ord efter kontraktforlængelsen med holdets kenyanske profil Tylor Ongwae. Den 28-årige forward skal dermed efter sommerferien i gang med sin tredje sæson for Bakken Bears. Ongwae er noteret for 89 kampe og har i gennemsnit scoret 10,4 point pr. kamp.

’Jeg er glad for at komme tilbage til min tredje sæson. Det har været en fantastisk rejse, og med den uforudsete måde sæsonen er sluttet på, synes jeg vi har noget endnu større at spille for i næste sæson’, siger den kenyanske landsholdsspiller.

Bakken Bears sluttede 2019/20-sæsonen den 11. marts, da holdet vandt i Minsk og dermed kvalificerede sig til semifinalerne i FIBA Europe Cup. De europæiske semifinaler er pga. Covid-19 situationen udsat til afvikling tidligst i september, mens der af samme grund ikke spilles flere kampe i Basketligaen.

Inden han kom til Danmark i sommeren 2018 har Tylor Onwae bl.a. spillet for University of Louisiana at Monroe (USA), Solna (Sverige), Taranaki (New Zealand) og Massagno (Schweiz).

 

Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE