Bakken Bears forlænger med profil

’Det har været rigtig højt prioriteret at forlænge aftalen med Tylor Ongwae. Tylor er om nogen personificeringen af det Bakken Bears gerne vil stå for – i forsvarsspillet er han modstandernes skræk, mens han angrebsmæssigt leverer fantastiske højdepunkter.’

Sportsdirektør Michael Piloz holder sig ikke tilbage med de positive ord efter kontraktforlængelsen med holdets kenyanske profil Tylor Ongwae. Den 28-årige forward skal dermed efter sommerferien i gang med sin tredje sæson for Bakken Bears. Ongwae er noteret for 89 kampe og har i gennemsnit scoret 10,4 point pr. kamp.

’Jeg er glad for at komme tilbage til min tredje sæson. Det har været en fantastisk rejse, og med den uforudsete måde sæsonen er sluttet på, synes jeg vi har noget endnu større at spille for i næste sæson’, siger den kenyanske landsholdsspiller.

Bakken Bears sluttede 2019/20-sæsonen den 11. marts, da holdet vandt i Minsk og dermed kvalificerede sig til semifinalerne i FIBA Europe Cup. De europæiske semifinaler er pga. Covid-19 situationen udsat til afvikling tidligst i september, mens der af samme grund ikke spilles flere kampe i Basketligaen.

Inden han kom til Danmark i sommeren 2018 har Tylor Onwae bl.a. spillet for University of Louisiana at Monroe (USA), Solna (Sverige), Taranaki (New Zealand) og Massagno (Schweiz).

 

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE