Bakken Bears danske mestre 2019/20

Dansk sport er ramt af totalt nedbrud som følge af regeringens begrænsninger i forbindelse med spredningen af Covid-19. Onsdag den 11. marts blev den sidste kamp i årets Basketliga spillet, tirsdag den 17. marts blev det besluttet, at der ikke spilles flere kampe i indeværende sæson, og nu har Danmarks Basketball Forbunds bestyrelse besluttet hvad slutfacit på sæsonen bliver.

Det er besluttet, at stillingen i Basketligaen danner baggrund for uddelingen af det danske mesterskab 2019/20, dog således at slutplaceringen afgøres efter sejrsprocent.

Bakken Bears lå ved afbrydelsen på førstepladsen med 20 sejre i 23 kampe, Randers Cimbria nummer to (19 sejre i 24 kampe), mens Horsens IC var nummer tre (17 sejre i 22 kampe). Det betyder, at DM-medaljerne uddeles med guld til Bakken Bears, sølv til Cimbria og bronze til HIC. På tilsvarende vis vinder Hørsholm 79ers dameligaens danske mesterskab foran BK Amager og BMS Herlev Wolfpack.

’Selvom det bliver det mindst fejrede danske mesterskab i klubbens historie, er det et meget vigtigt signal, at de 90% af Basketligaens grundspil, der er spillet, ikke er spildt. Når nu sæsonen desværre ikke kan spilles færdigt, glæder det mig, at vores hårdtarbejdende spillere får et dansk mesterskab på deres CV, og dermed får bevis for, at de har været stærkest i den store del af sæsonen, der trods alt blev spillet’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Tidligere på året vandt Bakken Bears pokalfinalen, ligesom Bears nåede at kvalificere sig til semifinalerne i FIBA Europe Cup. De semifinaler er udsat og spilles tidligst i september.

Med titlen er Bakken Bears noteret for 18 danske mesterskaber.

 

PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
NEWS ARCHIVE