Hovedsponsor forlænger med Bakken Bears

Jutlander Bank har valgt at lægge yderligere to sæsoner på sin hovedsponsoraftale med Bakken Bears. Det sker midt i den største krise i Danmark i mange år – og er netop et signal til klubben om det fortsatte samarbejde.

’Når Jutlander Bank vælger at forlænge hovedsponsoratet med Bakken Bears, midt under corona-krisen, hvor resten af basketball-sæsonen er aflyst, og vi dermed faktisk går glip af den vigtigste periode for en hovedsponsor med slutspil og afgørende europæiske kampe, er det naturligvis et udtryk for vores tilfredshed med de foregående to år som hovedsponsor’, siger René Astrup, marketingchef i Jutlander Bank.

’Da vi for to år siden gik ind i aftalen med Bakken, var det med en ambition om, at gøre aftalen til et samarbejde frem for en streng noget-for-noget aftale. Det syntes jeg i høj grad, vi er lykkedes med. Bakken Bears drømmer om danske mesterskaber og succes i europæisk basket, og i Jutlander Bank lever vi netop af at være med til at opfylde drømme. Samtidig bliver vi i Bakkens administration mødt med en meget fleksibel og personlig tilgang til opgaverne, og det passer bare som fod i hose til, hvordan vi driver bank i Jutlander’, supplerer René Astrup.

Også hos Bakken Bears glæder man sig naturligvis over aftalen.

’Det er i nøden man skal kende sine venner – og gennem de seneste år har Jutlander Bank i den grad vist sig som venner af Bakken Bears. Det er naturligvis et rigtig godt signal at forlænge aftalen på et tidspunkt, hvor al normal aktivitet er sat på standby. Vi er rigtig glade for at Jutlander Bank fortsat tror på projekt og vores ambitioner, der er større end nogensinde’, siger Bakken Bears-direktør Michael Piloz.

Jutlander Bank har været en del af netværket omkring Bakken Bears siden 2015 og blev i sommeren 2018 hovedsponsor for de danske basketball-mestre.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE