Adama Darboe forlader Bakken Bears

Efter fire succesfulde sæsoner siger Bakken Bears og Adama Darboe farvel til hinanden. Den 34-årige point guard har takket nej til en fortsættelse af kontrakten med Bakken Bears og ja til en aftale i en klub udenfor Danmarks grænser.

’Vi ser tilbage på fire rigtig fine sæsoner, hvor Adama har været en vigtig brik i Bears-truppen. Selvom vi gerne havde set Adama fortsætte i Aarhus, er vi stolte over at se, at vores spillere på baggrund af et godt ophold hos os kan få indfriet ambitioner om at fortsætte i udlandet’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Adama Darboe blev hentet til Aarhus i sommeren 2016, og har siden været en del af et Bears-hold, der har vundet fire danske mesterskaber og to pokaltitler. Også på den internationale scene har Darboe været en del af fire flotte sæsoner, der har betydet deltagelse i Basketball Champions League, en kvart- og en semifinale i FIBA Europe Cup og senest en semifinaleplads i sidstnævnte turnering. Den semifinale er endnu ikke afviklet.

Adama Darboe nåede på sine fire sæsoner i Aarhus 197 kampe, hvor han scorede 1576 point.

Bakken Bears ønsker Adama Darboe held og lykke fremover.

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE