Deshawn Stephens til Bakken Bears

Bakken Bears har indgået aftale med den 203 cm høje forward Deshawn Stephens. 30-årige Stephens, der kommer med solid erfaring fra senest Italien, skal supplere et Bears-hold, der i den sidste del af september skal forsøge at kvalificere sig til Basketball Champions League.

Deshawn Stephens, der spillede collegebasketball hos San Diego State University, startede sin professionelle karriere i 2013 med to sæsoner i Japan inden det blev til ophold i Tyrkiet, den amerikanske G-League, Italien, Venezuela, Israel inden han i 2019/20 var tilbage i Italien. Her spillede han på en kort kontrakt hos Fortitudo Bologna i landets bedste række (9,6 point, 4,0 rebounds og 1,4 blocks), mens han i de resterende del af sæsonen spillede for Basket Scafati i den næstbedste række (14,7 point, tog 9,9 rebounds og 1,3 blocks).

’Vi havde Stephens i kikkerten allerede i sidste sæson, hvor det imidlertid ikke lykkedes at hente ham ind. Derfor er vi rigtig glade for at vi har fået muligheden for at hente en så erfaren spiller ind. Især hans styrke i forsvars- og reboundspillet har overbevist os om at Deshawn er en spiller, der kan hjælpe os i kvalifikationskampene til Basketball Champions League’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Deshawn Stephens ankommer til Aarhus i slutningen af juli, således at han sammen med resten af holdet kan starte træningen til den kommende sæson den 1. august. Første kvalifikationskamp til Basketball Champions League spilles den 15. september.

 

19 maj 2022

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE