Deshawn Stephens til Bakken Bears

Bakken Bears har indgået aftale med den 203 cm høje forward Deshawn Stephens. 30-årige Stephens, der kommer med solid erfaring fra senest Italien, skal supplere et Bears-hold, der i den sidste del af september skal forsøge at kvalificere sig til Basketball Champions League.

Deshawn Stephens, der spillede collegebasketball hos San Diego State University, startede sin professionelle karriere i 2013 med to sæsoner i Japan inden det blev til ophold i Tyrkiet, den amerikanske G-League, Italien, Venezuela, Israel inden han i 2019/20 var tilbage i Italien. Her spillede han på en kort kontrakt hos Fortitudo Bologna i landets bedste række (9,6 point, 4,0 rebounds og 1,4 blocks), mens han i de resterende del af sæsonen spillede for Basket Scafati i den næstbedste række (14,7 point, tog 9,9 rebounds og 1,3 blocks).

’Vi havde Stephens i kikkerten allerede i sidste sæson, hvor det imidlertid ikke lykkedes at hente ham ind. Derfor er vi rigtig glade for at vi har fået muligheden for at hente en så erfaren spiller ind. Især hans styrke i forsvars- og reboundspillet har overbevist os om at Deshawn er en spiller, der kan hjælpe os i kvalifikationskampene til Basketball Champions League’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Deshawn Stephens ankommer til Aarhus i slutningen af juli, således at han sammen med resten af holdet kan starte træningen til den kommende sæson den 1. august. Første kvalifikationskamp til Basketball Champions League spilles den 15. september.

 

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE