Deshawn Stephens til Bakken Bears

Bakken Bears har indgået aftale med den 203 cm høje forward Deshawn Stephens. 30-årige Stephens, der kommer med solid erfaring fra senest Italien, skal supplere et Bears-hold, der i den sidste del af september skal forsøge at kvalificere sig til Basketball Champions League.

Deshawn Stephens, der spillede collegebasketball hos San Diego State University, startede sin professionelle karriere i 2013 med to sæsoner i Japan inden det blev til ophold i Tyrkiet, den amerikanske G-League, Italien, Venezuela, Israel inden han i 2019/20 var tilbage i Italien. Her spillede han på en kort kontrakt hos Fortitudo Bologna i landets bedste række (9,6 point, 4,0 rebounds og 1,4 blocks), mens han i de resterende del af sæsonen spillede for Basket Scafati i den næstbedste række (14,7 point, tog 9,9 rebounds og 1,3 blocks).

’Vi havde Stephens i kikkerten allerede i sidste sæson, hvor det imidlertid ikke lykkedes at hente ham ind. Derfor er vi rigtig glade for at vi har fået muligheden for at hente en så erfaren spiller ind. Især hans styrke i forsvars- og reboundspillet har overbevist os om at Deshawn er en spiller, der kan hjælpe os i kvalifikationskampene til Basketball Champions League’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Deshawn Stephens ankommer til Aarhus i slutningen af juli, således at han sammen med resten af holdet kan starte træningen til den kommende sæson den 1. august. Første kvalifikationskamp til Basketball Champions League spilles den 15. september.

 

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE