Bakken Bears og tilskuere

Som alle ved, så har Covid-19 betydet påvirkning i sportens verden. Dels er mange kampe og arrangementer aflyst eller udskudt, og dels er der restriktioner i forhold til antallet af tilskuere ved de kampe, der rent faktisk afvikles.

I Bakken Bears kender vi endnu ikke reglerne for afviklingen af kampe i den kommende sæson, men som reglerne er nu kan vi spille kampene og også have tilskuere i et begrænset antal. Vi ved at de relevante parter sætter sig til forhandlingsbordet igen i august og sammenholder ønsker fra sportens verden med den sundhedsmæssige situation.

Da vi ikke kender reglerne, har vi valgt ikke at sætte billetter til de kommende kampe til salg. Hvis der er begrænsning på antallet af tilskuere, vil vi prioritere sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, dvs i største muligt omfang honorere de aftaler, der allerede er lavet fremfor at sælge nye billetter.

Vi informerer løbende på vores hjemmeside, hvor du vil kunne læse nyhederne efterhånden som de tilgår os.

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE