Bears får besøg af Rostock Seawolves

Bakken Bears får tysk modstand, når holdet på hjemmebane møder Rostock Seawolves i en træningskamp for åbne døre.

I morgen tirsdag den 15. september er der igen tip-off i Vejlby-Risskov Hallen, når de forsvarende danske mestre fra Aarhus tager imod Rostock Seawolves fra den næstbedste tyske række. Det er blot anden gang, siden Covid-19 satte en stopper for det meste sport i verden, at tilskuere har muligheden for at se Bears-holdet i kamp på brædderne i Vejlby-Risskov Hallen.

For godt en uge siden mødte Bakken Bears det engelske hold London Lions i en træningskamp i Risskov. Den kamp endte med en sikker sejr på 105-88 til bjørnene efter en overbevisende præstation i en kamp, hvor den hjemvendte publikumsfavorit DeVaughn Akoon-Purcell fik sit comeback for løverne. Især den nye amerikaner QJ Peterson viste lovende takter.

Denne gang er det så Rostock Seawolves, der står for skud, når headcoach Steffen Wichs tropper skal i kamp tirsdag aften. Selvom Rostock blot spiller i den næstbedste række i hjemlandet, er det stadig et hold med masser af kvalitet. Så bjørnene kommer helt sikkert ikke sovende til en sejr.

Få billetter til salg
Kampen bliver spillet for åbne døre med så mange tilskuere, som corona-reglerne tillader. Det betyder, at der kun er et meget lille antal billetter til salg.

Skynd dig at købe din billet her, hvis du vil nå at se DeVaughn Akoon-Purcell i aktion for bjørnene sammen med resten af holdet. 

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE