Bears forstærker truppen med to amerikanere

Bakken Bears henter den 26-årige forward Erik McCree og den 28-årige point guard Glenn Cosey på aftaler, der gælder for resten af sæsonen.

I sidste uge stod det klart, at Bakken Bears måtte sige farvel til Justin Dentmon og D’Vaughn Akoon-Purcel, da deres kontrakter ikke blev forlænget. Med et Champions League-gruppespil i vente, har Bears-ledelsen besluttet at hente forstærkninger til truppen. Det betyder, at de to amerikanere Erik McCree og Glenn Cosey bliver en del af Bears-truppen denne sæson.

”Vi ønsker at gøre en god figur i Basketball Champions League, og der mener vi, de to spillere kan bidrage. Det er spillere med erfaring fra højt niveau. Men samtidig er det også to spillere, der er sultne efter at få oplevelsen i Champions League,” lyder det fra sportsdirektør Michael Piloz.

Det er to forskellige typer spillere, der bliver en del af Bears-truppen. Udover en masse erfaring fra basketball på højt niveau i USA og Europa, kommer de to amerikanere med hver deres spidskompetencer.

”Udover at tilføjelsen af de to spillere medfører en bredere trup, skal Glenn Cosey være med til at give struktur, mens Erik McCree kommer med atletik og evnen til at score point på højeste niveau,” tilføjer Michael Piloz.

Efter planen tiltræder Erik McCree og Glenn Cosey truppen i løbet af tirsdag og onsdag denne uge.

Erik McCree

Nationalitet: Amerikaner
Alder: 26 år
Højde: 203 cm
Vægt: 103 kg
Position: Forward

Erik McCree er en venstrehåndet forward med et godt skud og gode scoringsfærdigheder. Han er atletisk nok til at kunne spille power forward, hvis der er behov for det. Erik har blandt andet erfaring fra NBA, hvor han i december 2017 spillede 4 kampe for Utah Jazz. Senest har han tørnet ud for italienske Pesaro i Serie A og Dunkerque i den bedste franske liga.

Glenn Cosey

Nationalitet: Amerikaner
Alder: 28 år
Højde: 183 cm
Vægt: 83 kg
Position: Point Guard

Glenn Cosey er en point guard, der spiller med stor autoritet på banen. Han har et godt skud, og en høj basketball-IQ. Med Glenn på holdet er det som at have en ekstra coach på halgulvet.
Glenn Cosey har spillet i flere forskellige lande i Europa. Han kommer fra Krka Nova Mesto, som spiller i den bedste slovenske række, hvor han spillede 32 kampe sidste sæson.

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
Ung Hadsten-guard i Bearstruppen
14 jul 2024

Ung Hadsten-guard i Bearstruppen

19-årige Filip Ates bliver en del af Bakken Bears-truppen. Den 185 cm høje guard...
NEWS ARCHIVE