Guld- og sølvvindere mødes

Det er sidste sæsons guld- og sølvvindere, der lørdag mødes i Arena Randers. Ganske vist guld- og sølvvinderen kåret på baggrund af stillingen i en Covid-afbrudt sæson, men stadig sæsonen 2019/20s to bedste hold.

De to hold spillede tætte kampe mod hinanden i 2019/20. Bears vandt pokalsemifinalen samt den første og sidste indbyrdes kamp i Basketligaen, men de to øvrige grundspilsopgør blev vundet af randrusianerne, begge spillet i Arena Randers.

Som det normalt sker, har holdene skiftet ud på flere pladser. For Randers Cimbria skal det dog noteres, at holdets vigtigste spillere i 2019/20, Brantley Bynum og Jonathan Jeanne, begge er tilbage i Cimbriatrøjen. Randersmandskabet har skiftet træner, så det er den tidligere danske mester Pete Hoffman, der coacher holdet.

Randers har blot spillet en enkelt kamp i sæsonen – en sejr på 99-92 over Bears Academy i tirsdags, og her var den amerikanske guard Tyre Gathright topscorer med 30 point. Også den mest scorende spiller i Basketligaen gennem tiden, 35-årige Chris Nielsen, åbnede sæsonen fint med 15 point og 5 assists.

Bears har åbnet Basketligakontoen fint med to store sejre – 105-55 over Copenhagen og 106-74 i tirsdags over Værløse. I denne uge er der tilføjet to profiler yderligere til Bearsholdet, Glenn Cosey og Erik McCree kan begge få debut i lørdagens opgør.

Der er tip off lørdag kl. 15:00 i Arena Randers. Kampen kan opleves på fanseat.com – men ikke i Kronjyllands hovedstad, idet der pga. Covid-19-restriktioner ikke lukkes fans fra udeholdet ind til kampene.

Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
NEWS ARCHIVE