Bakken Bears BCL-kamp udsat

Onsdagens kamp i Basketball Champions League mellem tyrkiske Galatasaray og de danske mestre Bakken Bears er udsat. Det skyldes et voldsomt smitteudbrud af Covid-19 i Bears-truppen, så det reelt ikke vil være muligt at stille hold.

I forbindelse med de jævnlige testninger, der følger med deltagelsen i Basketball Champions League, har analyserne af fredagens test vist at hele syv spillere og to staffmedlemmer er smittede. Eftersom træningerne har været suspenderet siden mandag og truppen og staben sendt i isolation, forventes det ikke, at der er yderligere smittede.

Klubbens ansatte i administrationen har alle været testede, og har alle afgivet negative prøver.

Kampen mod Galatasaray, der spilles i den tyrkiske hovedstad Istanbul, spilles i stedet onsdag den 11. november. I forvejen blev weekendens opgør i Basketligaen mod Horsens IC udsat som følge af det første positive testresultat.

19 maj 2022

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE