Bears henter landsholdsspiller tilbage

I sommer forlod Adama Darboe Bakken Bears for at prøve lykken i belgiske Spirou Charleroi. Nu er Darboe tilbage i Aarhus på en aftale, der foreløbigt gælder resten af sæsonen, men med en fælles intention om forlængelse.

Adama Darboe, der spillede i Bakken Bears fra 2016 til sommeren 2020, har i sit ophold i Belgien ikke spillet en officiel kamp, eftersom starten på den belgiske liga blev udskudt som følge af udbredelsen af Corona-virus i landet.

’Jeg er sindssyg glad for, at det kunne lykkes at komme hjem. Det har været en rigtig god og sund oplevelse at være i Belgien, men nu ser jeg virkelig frem til at spille i Bakken Bears igen’, siger den danske landsholdsspiller.

’Da vi opdagede, at det var muligt at lave en aftale med Adama, gik det stærkt. Adama er en stærk spiller, vellidt i hele organisationen, særdeles rutineret og har lært, hvad det kræver for at vinde’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Adama Darboe tiltræder med øjeblikkelig virkning, hvilket i praksis betyder, at han først skal afgive en negativ Corona-test. Bakken Bears har i øjeblikket suspenderet al træning som følge af at otte spillere er testet positiv for Corona-virus.

Adama Darboe har spillet 197 kampe for Bakken Bears, har scoret 1576 point og sat 318 trepointscoringer.

Bakken Bears spiller næste gang søndag den 8. november, når BMS Herlev Wolfpack gæster Vejlby-Risskov Hallen.

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE